Ciolan de porc la cuptor cu ierburi aromate
Postat de Sylvia in Porc 22 Oct 2014 | 48965 vizualizari
Va prezint o reteta simpla si delicioasa , este o reteta de-a lui Jamie Oliver un bucatar pe care il admir foarte mult, pentru simplitatea cu care gateste si pentru savoarea pe care o are mereu mancarea lui. Pentru ca toamna e deja bine instalata si Craciunul ne bate la usa o friptura de porc cu soric crocant nu face decat sa de aduca visul iernii mai aproape.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (44)
la 22.10.2014, 17:21
am sa incerc preparat dupa tehnica si reteta ta . Chiar sambata am taiat jumatate de porc si jamboanele le-am lasat la afumat . Multumesc pentru reteta
la 22.10.2014, 17:26
Vai!
la 22.10.2014, 17:34
Mihaela daca o sa faci cu carnea afumata povestea va fi schimbata putin, trebuie sa fierbi ianinte carenea deoarece afumarea si uscarea " gatesc" carnea in rest urmezi etapele , te pup
la 22.10.2014, 17:35
Valeu,m-ai lovit in plex..leasin de pofta..
la 22.10.2014, 17:38
si eu ma uitam cu jind la friptura ta vezi ca mai fac si eu cate ceva ce iti place nu ai murii de foame cu mine
la 22.10.2014, 17:38
o bunatate
la 22.10.2014, 17:38
Wow, ce bunatate!
la 22.10.2014, 17:47
fetelor ) nu va imaginati ce bunatate e pana nu o gustati merita fiecare milimetru de soric crocant
la 22.10.2014, 17:50
Am mancat asa ceva de doua ori anul asta si tocmai de-asta salivez in halul asta uitandu-ma la poza facuta de tine
la 22.10.2014, 17:53
Sylvia,imi place ce faci,doar ca nu totul este pe ''limba'' mea.Mi-ar place si mie sa experimentez,dar sa am cobai care sa manance...
la 22.10.2014, 17:55
arata intr-un mare fel
la 22.10.2014, 18:08
ce bun trebuie sa fie
la 22.10.2014, 18:17
Julie ador mancarea asta slow cook pe indelete pulpa de miel facuta asa e o nebunie, vita orice ...
la 22.10.2014, 18:17
bun bun
la 22.10.2014, 18:17
Clementina stiu stiu draga mea glumeam stiind ca fripturica asta o sa iti placa
COMENTEAZA