Ciolan de porc la cuptor cu ierburi aromate

Postat de Sylvia in Porc
22 Oct 2014 | 48965 vizualizari

Va prezint o reteta simpla si delicioasa , este o reteta de-a lui Jamie Oliver un bucatar pe care il admir foarte mult, pentru simplitatea cu care gateste si pentru savoarea pe care o are mereu mancarea lui. Pentru ca toamna e deja bine instalata si Craciunul ne bate la usa o friptura de porc cu soric crocant nu face decat sa de aduca visul iernii mai aproape.

Inapoi la reteta

Comentarii (44)

la 22.10.2014, 18:21
Da, e senzationala
la 22.10.2014, 19:02
Bun tare
la 22.10.2014, 19:27
Am facut si eu fripturica asta dar in loc de ciolan am folosit piept cu soric...o nebunie!!!
la 22.10.2014, 19:42
un deliciu!
la 22.10.2014, 20:01
la 22.10.2014, 20:25
Simona piept cu sorici e si mai bun eu nu am gasit
la 22.10.2014, 21:14
O bunatate de bunatate!
la 22.10.2014, 21:23
Vaiii ce bunaciune!
la 23.10.2014, 00:14
la 23.10.2014, 06:03
Foarte bun!
la 23.10.2014, 06:39
la 23.10.2014, 08:42
ce frumos s-a rumenit!!!
la 23.10.2014, 10:26
daca ma mai uit mult la el il mai fac o data de pofta )
la 23.10.2014, 11:56
Arata superb !! O sa o fac sigur. Week-endul acesta sigur cuptorul va fi ocupat cu asa ceva.
la 23.10.2014, 17:40
uitandu-ma la reteta am vazut ca uitasem sa scriu un ingredient important : o lingura de miere care ii da luciu si ii completeaza perfect aromele, imi cer scuze greseala este reparata, asta era secretul luciului inegalabil

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking