Ciolan de porc la cuptor cu ierburi aromate
Postat de Sylvia in Porc 22 Oct 2014 | 48965 vizualizari
Va prezint o reteta simpla si delicioasa , este o reteta de-a lui Jamie Oliver un bucatar pe care il admir foarte mult, pentru simplitatea cu care gateste si pentru savoarea pe care o are mereu mancarea lui. Pentru ca toamna e deja bine instalata si Craciunul ne bate la usa o friptura de porc cu soric crocant nu face decat sa de aduca visul iernii mai aproape.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (44)
la 22.10.2014, 18:21
Da, e senzationala
la 22.10.2014, 19:02
Bun tare
la 22.10.2014, 19:27
Am facut si eu fripturica asta dar in loc de ciolan am folosit piept cu soric...o nebunie!!!
la 22.10.2014, 19:42
un deliciu!
la 22.10.2014, 20:25
Simona piept cu sorici e si mai bun eu nu am gasit
la 22.10.2014, 21:14
O bunatate de bunatate!
la 22.10.2014, 21:23
Vaiii ce bunaciune!
la 23.10.2014, 06:03
Foarte bun!
la 23.10.2014, 08:42
ce frumos s-a rumenit!!!
la 23.10.2014, 10:26
daca ma mai uit mult la el il mai fac o data de pofta )
la 23.10.2014, 11:56
Arata superb !! O sa o fac sigur. Week-endul acesta sigur cuptorul va fi ocupat cu asa ceva.
la 23.10.2014, 17:40
uitandu-ma la reteta am vazut ca uitasem sa scriu un ingredient important : o lingura de miere care ii da luciu si ii completeaza perfect aromele, imi cer scuze greseala este reparata, asta era secretul luciului inegalabil
COMENTEAZA