Ingrediente
- 500 gr carne miel
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 ceapa uscata
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 100 gr smantana
- 2 galbenusuri
- 2 linguri orez
- 1 lingura otet
- 1 lingura faina
- patrunjel verde
- tarhon
- sare si piper
Mod de preparare
- speli carnea o tai bucati potrivite si o pui la fiert in apa cu sare si aduni spuma imediat ce se formeaza
- cureti, speli si toci marunt morcovii, telina si ceapa uscata apoi le adaugi in ciorba cand carnea este pe jumatate fiarta
- cand legumele si carnea sunt fierte amesteci intr-un castronel faina cu galbenusurile, smantana, otetul si tarhonul taiat marunt si torni amestecul in ciorba
- alegi orezul, il speli si il adaugi in oala cu ceapa verde taiata marunt, sare si piper dupa gust si mai lasi sa fiarba 10 min
Servesti ciorba cu patrunjel verde taiat cat mai fin!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de miel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|