Ingrediente
- carne de porc
- 2 morcovi
- 1 telina
- 1 ceapa alba
- 1 buc pastarnac
- 1/2 ardei gras rosu
- 2-3 linguri smantana
- 1 lingura orez
- 1 lingura de bors maggic cu smantana
- tarhon
- vegeta,piper,leustean
- 1 lingura faina
- patrunjel
Mod de preparare
Se pune carnea de porc in apa la fiert. Legumele se dau pe razatoarea mare, ardeiul il taiem cubulete, iar ceapa o dam pe razatoarea mica si le punem in ulei de masline la calit. Se adauga 1 lingura de orez, se lasa cateva minute dupa care se adauga totul in oala de ciorba, adaugam si 2 linguri de vegeta, leustean si piper alb. Carnea cand a fiert se scoate si se taie cubulete. Intr-un castron se pune 1 lingura de faina, se subtiaza cu apa, dupa care se adauga cate 1 polonic de ciorba, se amesteca incet, se adauga si smantana si borsul maggic. Se adauga compozitia in oala de ciorba amestecandu-se incet. Se adauga tarhonul si putin otet(din tarhon). La sfarsit punem patrujelul proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (42)
|