Ciorba cu carne de porc si afumatura

Postat de medioto59 in Ciorbe
11 Noi 2015 | 8223 vizualizari
Ciorba cu carne de porc si afumatura

pentru Saptamana barbatilor care gatesc"

Ingrediente

  • 500 g pulpa de porc
  • 500 g coaste afumate
  • 1|2 varza mica
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1|4 telina
  • 3 rosii
  • 2 oua
  • bors
  • frunze de telina
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Se taie pulpa de porc sub forma de cuburi si se transeaza coastele afumate.

Punem carnea intr.o oala ,o acoperim cu apa ,punem putin sare si dam la foc.

Lasam sa dea in cateva clocote si spumam.

Tragem de pe foc ,scurgem de apa ,spalam carnea si o punem inapoi in oala.

Adaugam apa cat sa depaseasca carnea ,adaugam putina sare si dam la foc moderat.

Cand carnea este fiarta pe jumatate adaugam legumele(varza taiata fideluta,morcovul taiat rondele,ardeiul si telina taiate cubulete.Adaugam si 2 fire mici de telina verde taiate marunt.

Daca este nevoie mai putem adauga apa.

Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam rosiile date prin razatoare si lasam incontinuare pe foc ciorba pana ce totul este bine fiert.

Intre timp fierbem separate borsul si cand totul este fiert  il adaugam in oala cu ciorba.(cantitatea de bors este in functie de gustul fiecaruia)

Potrivim de sare si piper dupa gust.

Lasam sa dea in cateva clocote si tragem de pe foc.

Batem ouale si le adaugam in ciorba sub forma de zdrente.

Aromatizam cu frunze de telina taiate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Retete similare

Ciorba de perisoare

Postat de oanapl

Ciorba de perisoare

Tai afumătura felii și le pui la fiert în apă cu sare. Cureți și speli legumele: țelina, păstârnacul, morcovul, ardeiul, dovlecelul, roșia și ceapa. Dai morcovul pe...

Citeste continuarea

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

Postat de rocsi_1612

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

Spalati oasele de porc, coasta afumata si le taiati bucati. Le puneti in oala minune, le acoperiti cu apa.  Puneti capacul si le fierbeti 30 de minute, din momentul in care incepe sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2015, 20:23
Hi, hi, hi ce-mi place, asta pentru că ai pus o juma de kil de carne, altă jumătate de coaste şi doar o juma de barză, adică la fix pentru dieta mea. ))
la 11.11.2015, 20:26
Padre,da tu citesti reteta?
la 11.11.2015, 20:26
Arata incredibil de tentanta! Pup Medisoara scumpa
la 11.11.2015, 20:27
Vai Medicule, ce bine mi-ar prinde o supică dintr-asta de-a ta.
la 11.11.2015, 20:27
Te pup si eu Rux scump si drag!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking