Ciorba cu os de porc si gulie

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
5 Ian 2015 | 8404 vizualizari
Ciorba  cu os de porc si gulie

Imi place asa prepar ciorbe diverse . De gulie nu am mai mancat de mult timp .

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 tija telina
  • 1 ardei iute
  • 1 gulie
  • 1 lingura pasta dulce de ardei
  • 1 pahar bulion rosii
  • 1 os porc
  • 50 ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Osul de porc  se opareste cu apa clocotita . Se pune la fiert in apa sarata .

Legumele se curata , se spala si  se toaca  marunt cuburi / rondele . Gulia se taie in cuburi mai mari.

Caliti  in putin ulei ceapa rosie , ceapa verde , morcovul si ardeiul iute .

Puneti legumele calite in oala unde fierbe osul de  porc.

Dupa 15 minute se aduga gulia si pasta de ardei  . Fierbeti inca 10 minute impreuna .

Adugati  sucul de rosii si dregeti gustul cu sare daca este nevoie .

Daca frunzele de la gulie sunt crude taiati-le si pe acestea in ciorba .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu os de porc si gulie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba cu gulie, iaurt si sorici

Postat de mihaelar63

Ciorba cu gulie, iaurt si sorici

Morcovul se taie rondele si ceapa se marunteste . Se soteaza usor in ulei. Adugati 3 l apa fierbinte. Sarati . Dupa 5 minute adugati sorici afumati taiati fideluta ....

Citeste continuarea

Ciorba de gulii cu perisoare afumate

Postat de mihaelar63

Ciorba de gulii cu perisoare afumate

Legumele se curata si spala . Ceapa tocata marunt se pune la calit impreuna cu kapia , gulia si morcovul taiate cuburi . Sarati si adugati jumatate din marar tocat + 2 litrii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.01.2015, 16:09
la 05.01.2015, 16:09
Unde ai gasit gulie cu os?
la 05.01.2015, 16:13
Despre ce vorbesti Dia ?
la 05.01.2015, 16:14
Nu cred ca am mancat vreodata gulie!
la 05.01.2015, 16:18
Ai pus si tu un os mai mare sa am ce roade?

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking