Ciorba cu perisoare de pui si oregano

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
27 Sep 2017 | 4112 vizualizari
Ciorba cu perisoare de pui si oregano

  Prin bucatarie am tot felul de vase si ustensile precum ii sta bine unui amator de gatit. De data aceasta, am pus la treaba Salad chef-ul cu ajutorul caruia am taiat milimetric de egal, legumele pentru ciorba. Am dat din nou de oreganao in sertarul cu condimente. Mi-am zis ca merge bine si cu carne de pui.

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie telina
  • 1 pahar bulion rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • oregano maruntit
  • patrunjel verde

Perisoare:

  • 500 gr carne pui tocata 
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Legumele se curata si se spala.
  2. Am taiat legumele pe lungime si le-am maruntitit cu ajutorul aparatului Salad chef.
  3. Legumele se calesc usor in ulei cateva minute. Sarati.
  4. Adaugati 2 litri de apa si fierbeti 20 minute pana cand legumele incep sa se inmoaie.
  5. Amestecati carnea tocata de pui cu restul ingredientelor pentru perisoare.
  6. Puneti compozitia la frigider pana o folositi, se va modela mai usor daca este rece.
  7. Cand legumele sunt fierte, modelati perisoare rotunde.
  8. Puneti alaturi un bol cu apa. Veti rotunji frumos perisoarele cu mainile umezite.
  9. Reduceti intensitatea fierberii si adaugati mingile de carne.
  10. Fierbeti 10 minute, la foc mediu. Mai adaugati putin oregano.
  11. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  12. Serviti ciorba de pui cu perisoare si oregano, presarata cu patrunjel verde.
  13. Cine doreste, poate adauga smantana sau iaurt grecesc.

                                Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui si oregano" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba de miel cu cartofi

Postat de oanapl

Ciorba de miel cu cartofi

Se curăță carnea de miel și se spală bine și se pune la fiert în apă. Se lasă să dea un clocot și apoi se aruncă apa sau se spumează foarte bine. Între timp se curăță,...

Citeste continuarea

Ciorba delicioasa de fasole cu ciolan afumat

Postat de merisor67

Ciorba delicioasa de fasole cu ciolan afumat

Cum se prepara reteta Ciorba delicioasa de fasole cu ciolan afumat Fasolea se spala bine in doua ape, apoi se lasa in apa cat sa fie bine acoperita, de seara pana dimineata. A doua zi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.09.2017, 16:24
Foarte, foarte gustos! Aș gusta chiar acum, deși am mâncat două porții de cremă de caramel...
la 27.09.2017, 16:33
la 27.09.2017, 16:35
buna
la 27.09.2017, 16:38
Tu si ciorbitele tale minunate
la 27.09.2017, 17:01
Rodica , nici o problema , facem schimb pentru putin mai tarziu

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking