Ingrediente
- 500 g carne de porc
- 100 g morcovi
- 100 g telina
- 100 g mazare
- 100 gr fasole verde
- 100 ml suc de rosii
- 2 ardei grasi
- 2 rosii
- 1 cartof
- 1 ceapa potrivita
- patrunjel verde sau tarhon
Mod de preparare
Spalam carnea, o taiem cuburi mai mari si o punem la fiert, avand grija sa luam spuma de cate ori este necesar. Legumele spalate si curatate le taiem in cuburi sau felii. Calim ceapa in uleiul bine incins, apoi adaugam restul legumelor (cu exceptia cartofilor) si le calim impreuna.
Cand carnea este aproape fiarta adaugam legumele calite, sare si piper. Le fierbem impreuna pret de 1-2 minute, apoi adaugam cartofii. Cand ciorba este gata adaugam zeama de pe tarhon, potrivim la gust de sare si stingem focul. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|