Ciorba cu varza acra si cu virsli, la Multicooker

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
6 Apr 2020 | 1188 vizualizari
Ciorba cu varza acra si cu virsli, la Multicooker

 Pentru ca mi-am ,,rezolvat " plita electrica, o perioada a trebuit sa gatesc la Multicookerul Philips. Ce bine ca -l am. Multumesc Bucatrasului. Daca a sughitat, l-am pomenit zilnic. Si numai de bine!!!  

Ingrediente

  • 1 varza acra mica
  • 7-8 bucati virsli
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina verde apio
  • 1 ardei rosu kapia
  • 1 tija marar uscat
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri orez
  • 1 pahar smantana
  • codite de ceapa verde

Mod de preparare

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Varza acra se taie fideluta .
  3. Se taie marunt ceapa si se aie cuburi ardeiul kapia , morcovul si telina verde .
  4. Se seteaza Multicooker-ulpe functia fry.
  5. Sotati in putin ulei legumele .Adugati carnaciorii taiati rondele .
  6. Turnati doi litrii de apa si comutati pe functia boil .
  7. Sarati usor si adugati varza acra si orezul .
  8. Ciorba se prepara foarte repede . Dureaza doar cat se patrunde usor morcovul .
  9.  Capacul Multicooker-ului trebuie sa fie ridicat intimpul operatiunii de fierbere pentruca se acumuleaza rapid aburi si daca capacul este pus veti fi avertizat prin semnale sonore repetate .
  10. Dupa oprire  diluati smantana cu zeama calda si o adugati in oala .
  11. La servire presarati in ciorba , codite de cceapa verde pentru prospetime .

       Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu varza acra si cu virsli, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Retete similare

Supa-crema de curgette

Postat de cristeena20

Supa-crema de curgette

La supa asta crema leguma vedeta e curgette-ul- deosebit de sanatoasa . Eu am folosit 2 bucati potrivite, cu coaja cu tot. Deci spalam curgette-ul si il taienm cuburi marisoare, cartofii se curata...

Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de Ina

Ciorba radauteana

Curatam legumele (ceapa, gogosarul, morcovul si pastarnacul), le spalam si le despicam in doua. Pieptul de pasare il spalam in apa rece, apoi il punem la fiert, in 3-4 litri de apa, impreuna cu...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 06.04.2020, 21:27
la 06.04.2020, 21:35
la 06.04.2020, 21:41
la 06.04.2020, 21:59
la 06.04.2020, 22:28
Ce apetisanta este!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking