Ciorba cu varza acra si cu virsli, la Multicooker

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
6 Apr 2020 | 3204 vizualizari
Ciorba cu varza acra si cu virsli, la Multicooker

 Pentru ca mi-am ,,rezolvat " plita electrica, o perioada a trebuit sa gatesc la Multicookerul Philips. Ce bine ca -l am. Multumesc Bucatrasului. Daca a sughitat, l-am pomenit zilnic. Si numai de bine!!!  

Ingrediente

  • 1 varza acra mica
  • 7-8 bucati virsli
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina verde apio
  • 1 ardei rosu kapia
  • 1 tija marar uscat
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri orez
  • 1 pahar smantana
  • codite de ceapa verde

Mod de preparare

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Varza acra se taie fideluta .
  3. Se taie marunt ceapa si se aie cuburi ardeiul kapia , morcovul si telina verde .
  4. Se seteaza Multicooker-ulpe functia fry.
  5. Sotati in putin ulei legumele .Adugati carnaciorii taiati rondele .
  6. Turnati doi litrii de apa si comutati pe functia boil .
  7. Sarati usor si adugati varza acra si orezul .
  8. Ciorba se prepara foarte repede . Dureaza doar cat se patrunde usor morcovul .
  9.  Capacul Multicooker-ului trebuie sa fie ridicat intimpul operatiunii de fierbere pentruca se acumuleaza rapid aburi si daca capacul este pus veti fi avertizat prin semnale sonore repetate .
  10. Dupa oprire  diluati smantana cu zeama calda si o adugati in oala .
  11. La servire presarati in ciorba , codite de cceapa verde pentru prospetime .

       Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu varza acra si cu virsli, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de fasole verde cu carne de ied

Postat de mihaelar63

Ciorba de fasole verde cu carne de ied

Carnea de miel cu os se spala bine si se pune in 3 l apa cu sare la fiert . Legumele se curata , se spala . Fasolea se decongeleaza la temperatura camerei . Taiati...

Citeste continuarea

Supa de salata verde creata, cu galuscute si iaurt

Postat de mihaelar63

Supa de salata verde creata, cu galuscute si iaurt

Legumele se curata si se spala. Sotati usturoiul, ceapa maruntita si morcovul taiat cuburi . Tot acum se pun si felite subtiri, increstate,  de slanina afumata care va...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Comentarii

la 06.04.2020, 21:27
la 06.04.2020, 21:35
la 06.04.2020, 21:41
la 06.04.2020, 21:59
la 06.04.2020, 22:28
Ce apetisanta este!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking