Ciorba de cartofi cu afumatura

Postat de lili in Ciorbe
27 Dec 2010 | 7925 vizualizari
Ciorba de cartofi cu afumatura

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 kg carne afumata cu os
  • 2 linguri zarzavat pentru ciorbe (conservat in borcan pentru iarna)
  • o lingurita pasta de ardeu iute
  • 2 ceape
  • 1 lingura faina
  • delikat
  • sare
  • smantana
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare

Carnea se pune la fiert.Cand este pe jumatate fiarta punem cartofii taiati cubulete, o ceapa taiata marunt, 2 linguri de zarzavat pentru ciorbe ( eu am pus pe iaran ardeu cu rosii), o lingurita de pasta de ardeu iute, delikat  si sare dupa gust.Separat facem un rantas din o ceapa, o lingura de faina, pe care le prajim putin, dupa care adaugam apa si apoi smantana.Dupa ce da un clocot rantasul il punem pe ciorba.Ciorba o mai fierbem cateva minute (2-3 min.), iar la final  adaugam patrunjel verde taiat marunt.

Pofta buna!!!




 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

Postat de rocsi_1612

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

Spalati oasele de porc, coasta afumata si le taiati bucati. Le puneti in oala minune, le acoperiti cu apa.  Puneti capacul si le fierbeti 30 de minute, din momentul in care incepe sa...

Citeste continuarea

Ciorba de spanac cu cartofi, iaurt si costita afumata

Postat de mihaelar63

Ciorba de spanac cu cartofi, iaurt si costita afumata

Puneti costita afumata la fiert. Intre timp curatati, spalati si taiati legumele. Taiati marunt ceapa si usturoiul. Feliati morcovii. Sotati legumele pregatite usor in ulei si turnati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.12.2010, 13:31
vremea pranzului ce bun,Draga Lili vin imediat la o portie
la 27.12.2010, 13:45
acu ar merge o ciorba de cartofi dar simpla fara carne..arata super ciorba ta
la 27.12.2010, 13:53
super arata vreau si eu o portie daca se poate
la 27.12.2010, 14:38
la 27.12.2010, 15:19
bun abua

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking