Ciorba de cartofi cu afumatura

Postat de Ubulika in Ciorbe
24 Iul 2011 | 5214 vizualizari
Ciorba de cartofi cu afumatura

Ingrediente

  • 1 ceapa verde
  • 1 ceapa uscata
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • costita afumata sau orice afumatura
  • 2 sau 3 cartofi
  • tarhon
  • 2 linguri Maggi bors magic legume
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • lamaie

Mod de preparare

Se calesc cepele tocate marunt si morcovii.Punem afumatura ,calim 2 minute si acoperim cu apa.Cand carnea e fiarta punem cartofii cubulete.Cand sunt fierti si ei adaugam 2 linguri de bors, in ultimele 10 minute de fierbere.Tocam tarhonul si il punem in supa.Stingem focul si dam deoparte.

Intr`un bol mai mare...amestecam galbenusurile cu un strop de lamaie.Luam din supa cu o lingura si turnam peste galbenusuri.Procedam asa de cateva ori pana ajunge la aceeasi temperatura cu ciorba.Apoi turnam in fir subtire tot amestecul in supa.

 

Se serveste cu ardei iute .

p.s tarhonul se poate inlocui cu leustean

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

Postat de rocsi_1612

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

Spalati oasele de porc, coasta afumata si le taiati bucati. Le puneti in oala minune, le acoperiti cu apa.  Puneti capacul si le fierbeti 30 de minute, din momentul in care incepe sa...

Citeste continuarea

Ciorba de spanac cu cartofi, iaurt si costita afumata

Postat de mihaelar63

Ciorba de spanac cu cartofi, iaurt si costita afumata

Puneti costita afumata la fiert. Intre timp curatati, spalati si taiati legumele. Taiati marunt ceapa si usturoiul. Feliati morcovii. Sotati legumele pregatite usor in ulei si turnati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.07.2011, 19:03
foarte gustoasa
la 24.07.2011, 19:18
Ciorba asta e atat de gustoasa...
la 24.07.2011, 19:39
as manca zi de zi...
la 24.07.2011, 20:09
imi place mult ce gust da afumatura ciorbei...nu o mananc dar imi place gustul ce il da mancarurilor
la 24.07.2011, 20:21
nici sotul nu mananca..mi`o arunca mie in farfurie

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking