Ciorba de cartofi cu afumatura a la Dia

Postat de MotanLaOale in Ciorbe
8 Mai 2013 | 5706 vizualizari
Ciorba de cartofi cu afumatura a la Dia

Am ramas cu gandul la ea cand am vazut-o asa ca a trebuit sa o fac. Foarte buna!

Ingrediente

  • 300 g afumatura
  • 5-6 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita boia dulce
  • 100 ml lapte
  • marar
  • patrunjel
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Am curatat ceapa si ceapa verde si am tocat-o.

Am curatat morcovii si i-am taiat rondele.

Am pus 2 linguri ulei in oala si am calit ceapa 2-3 minute.

Am adaugat si morcovii si am mai calit 2-3 minute.

Am adaugat carnea afumata (eu am avut carnea dintre coastele de la scarita afumata) si apa si am lasat sa fiarba 15-20 minute.

Am curatat cartofii, taiat cuburi si i-am adaugat in oala sa fiarba 15-20 minute.

Faina se caleste cu 2 linguri ulei, boia si 200ml apa si se lasa sa fiarba pana se ingroasa, amestecand tot timpul sa nu se prinda.

Am pus rantasul in oala si am mai lasat cateva clocote.

Am adaugat laptele si verdeata tocata si am oprit focul.

Se serveste su smantana si ceapa rosie.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura a la Dia" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (45)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de cartofi cu scarita afumata

Postat de MotanLaOale

Ciorba de cartofi cu scarita afumata

Legumele se curata si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se curata si se taie cuburi. Scarita se taie bucati. Intr-o oala, se pune uleiul, legumele...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare taraneasca cu zeama de varza

Postat de gurita_ta2005

Ciorba de perisoare taraneasca cu zeama de varza

Ardeiul gras se taie cuburi,mocovul se da pe razatoarea mare,iar ceapa se toaca marunt,se pun la calit in ulei de masline,dupa care se pun la fiert in oala de ciorba. Se prepara perisoarele cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2013, 13:26
Ce frumoasa-i! Mie-mi plac ciorbitele/supele tare mult, d-aia le gasesc la fel de frumoase ca si prajiturile!
la 08.05.2013, 13:27
O bunatate!!!
la 08.05.2013, 13:29
Motanel...m-ai dat gata cu ciorba asta!!!!Exact pe gustul meu. Merge la favorite
la 08.05.2013, 13:31
si acum ramanem noi cu gandul la ea
la 08.05.2013, 13:35
Buna ciorba!

Vezi toate comentariile (45)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking