Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
9 Aug 2013 | 8409 vizualizari
Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura

Ce buna a fost , sa-ti bati copilu' si barbatu' si sa mananci singura :)))

Ingrediente

  • 1 os afumat de casa
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 kg cartofi
  • 2 gulii
  • 200 gr smantana
  • zeama de lamie
  • patrunjel verde
  • sare optional

Mod de preparare

Puneti osul afumat la fiert si dupa primul clocot aruncati o apa .

Puneti 3 l apa si continuati firberea .

Curatai si spalati legumele .

Puneti la fiert ceapa si ardeiul cubulete , morcovul rondele si gulia cuburi .

Dupa 10 minute puneti si cartofii taiati tot cuburi [ acestia se ferb mai repede ]

Cand toate legumele sunt fierte [ aprox 20-30 min .]dregeti ciorba cu smantana.

Sare posibil sa fie suficienta cea din afumatura .

Alegeti carnea de pe os si o serviti taiata cuburi in farfurie .

Serviti ciorba acrita cu zeama de lamaie si asezonata cu patrunjel si ardei iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de gulii cu smantana si afumatura

Postat de mihaelar63

Ciorba de gulii cu smantana si afumatura

Osul cu afumatura de casa se spala si se pune la fiert din timp impreuna cu foaia de dafin si tija de marar . Sare se pune doar la sfarsitul prepararii . Afumatura ar putea elibera...

Citeste continuarea

Lagman -supa asiatica cu taitei de casa si piept de rata

Postat de Ksenya

Lagman -supa asiatica cu taitei de casa si piept de rata

  Pieptul de rata il crestam, saram si piperam apoi il rumenim intr-o tigaie care este in prealabil bine incinsa, cate 4-5 minute pe ambele parti. Il scoatem si-l dam deoparte pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2013, 18:41
vreau si eu o portie
la 09.08.2013, 18:45
Ce bine arata
la 09.08.2013, 18:48
te batem pe tine daca nu sari repede cu o portie!
la 09.08.2013, 18:49
Daca are afumatura nici ca mai conteaza ce-i pe acolo.....
la 09.08.2013, 18:57

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking