Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
9 Aug 2013 | 8417 vizualizari
Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura

Ce buna a fost , sa-ti bati copilu' si barbatu' si sa mananci singura :)))

Ingrediente

  • 1 os afumat de casa
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 kg cartofi
  • 2 gulii
  • 200 gr smantana
  • zeama de lamie
  • patrunjel verde
  • sare optional

Mod de preparare

Puneti osul afumat la fiert si dupa primul clocot aruncati o apa .

Puneti 3 l apa si continuati firberea .

Curatai si spalati legumele .

Puneti la fiert ceapa si ardeiul cubulete , morcovul rondele si gulia cuburi .

Dupa 10 minute puneti si cartofii taiati tot cuburi [ acestia se ferb mai repede ]

Cand toate legumele sunt fierte [ aprox 20-30 min .]dregeti ciorba cu smantana.

Sare posibil sa fie suficienta cea din afumatura .

Alegeti carnea de pe os si o serviti taiata cuburi in farfurie .

Serviti ciorba acrita cu zeama de lamaie si asezonata cu patrunjel si ardei iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta gustoasa de ciorba radauteana cu piept de pui

Postat de mihaelar63

Reteta gustoasa de ciorba radauteana cu piept de pui

Iata cum se prepara Reteta gustoasa de ciorba radauteana cu piept de pui Legumele se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece cu sare si foile de dafin. Dupa 10 minute se adauga...

Citeste continuarea

Ciorba de pleurotus

Postat de panacris

Ciorba de pleurotus

Se spală și curăță toate zarzavaturile și legumele, apoi se toacă cubulețe, cât de cât uniforme. Într-un vas se pun zarzavaturile împreună cu uleiul și un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2013, 18:41
vreau si eu o portie
la 09.08.2013, 18:45
Ce bine arata
la 09.08.2013, 18:48
te batem pe tine daca nu sari repede cu o portie!
la 09.08.2013, 18:49
Daca are afumatura nici ca mai conteaza ce-i pe acolo.....
la 09.08.2013, 18:57

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking