Ciorba de cartofi cu carnat afumat la slow cooker Crock Pot

Postat de katty in Slow Cooker
15 Oct 2020 | 2508 vizualizari
Ciorba de cartofi cu carnat afumat la slow cooker Crock Pot

Imi era tare dor de o tocanita de cartofi cu ceva afumatura. Ma rog, nu a iesit chiar tocanita, ci mai degraba o ciorba mai deasa exact din motivul cel mai banal: nu am apreciat cantitatea de apa pe care ar trebui sa o pun sau mai bine zis am omis faptul ca la aparatul slow cooker Crock Pot   lichidul nu va scadea prea mult. Una peste alta, ca o fi o ciorba mai  deasa, ca o fi o tocanita mai subtire, ideea este ca are un gust minunat. Spre final am vrut sa sfaram cativa cartofi si astfel sa ingros cumva zeama, insa cartofii aratau asa de bine intregi incat efectiv mi-a parut rau de ei sa ii stric.

Ingrediente

  • 400 gr cartofi rosii
  • 250 gr carnat picant afumat
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • boia iute optional
  • marar verde

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in bucatele mai mici. Punem cartofii in vasul aparatului slow cooker Crock Pot si turnam apa cat sa depaseasca cartofii  cu 2 degete. Pornim aparatul pe functia High.

Taiem carnatii rondele mai groase si ii rumenim intr-o tigaie in uleiul incins. Scoatem carnatii, iar in uleiul ramas,punem ceapa si ardeiul kapia tocate fin. Presaram putina sare si amestecam ocazional pana se inmoaie usor. Turnam ceapa, ardeiul kapia si carnatii impreuna cu uleiul ramas in vasul aparatului Crock Pot si fierbem aproximativ 3 ore.

Adaugam pasta de tomate, cimbru, boiaua, piperul, foaia de dafin, potrivim de sare si mai lasam 30 de minute. Adaugam mararul verde tocat fin si oprim aparatul.

Putem pastra mancarea la cald pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carnat afumat la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot

Postat de panacris

Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot

Cartofii se spală și se pun la gătit cu o cană de apă în vasul aparatului de gătit slow cooker Crock Pot , la programul HIGH 60 de minute. La un interval de 30 de minute se...

Citeste continuarea

Gulas unguresc de berbecut la Crock-Pot

Postat de mihaelar63

Gulas unguresc de berbecut la Crock-Pot

 Carnea se spala bine si se feliaza bucati mai marisoare. Legumele se curata, se spala si se toaca marunt. In untura incinsa se pun legumele la calit intr-o tigaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2020, 15:35
la 15.10.2020, 16:10
la 15.10.2020, 18:36
la 15.10.2020, 18:38
Hmmm, ce poftă mi-ai făcut!
la 15.10.2020, 18:55
Apetisantă...!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking