Ingrediente
- 1 ceapa
- 3 linguri legume pentru ciorba Kotanyi (sau morcovi, telina si pastarnac)
- 2 cartofi
- 5 linguri de smantana
- 1 lingura faina
- 1/2 lingurita mustar
- tarhon la otet
- sare
- piper
- 1 litru de supa de pui sau legume sau 1 cub de Maggi Bouillon
Mod de preparare
Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se taie in cuburi.
Se caleste cu ulei si putina apa ceapa. Se adauga legumele uscate.
Se adauga supa, apoi cartofii.
Mai fierbem 10 minute.
Se amesteca faina cu smantana, mustar si putina apa, pana se obtine o pasta. Se adauga supa, se amesteca, apoi se pune in oala.
Se lasa sa fiarba 5 minute la foc mic, se adauga sare, piper si tarhon. Se acreste cu otet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|