Ciorba de cartofi dulci cu ciuperci si afumatura

Postat de Valclaudia in Ciorbe
30 Noi 2015 | 5773 vizualizari
Ciorba de cartofi dulci cu ciuperci si afumatura

Ingrediente

  • cca 800 g scarita afumata
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei rosu
  • 4 morcovi potriviti
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • 2 cartofi dulci
  • 250 g ciuperci macinate
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2-3 rosii trecute prin robot sau 1/2 cutie rosii pasate
  • vredeata proaspata (marar,patrunjel,telina)
  • apa plata, cca 2-2,5l

Mod de preparare

Spalam carnea si o taiem bucatele potrivite.

Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se taie mairunt, apoi le punem la calit in ulei.

Adaugam morcovul taiat rondele, bobitele de mustar, bucatile de carne.

Punem ciupercile macinate, apoi apa plata, foaia de dafin, sare si piper dupa gust,lasam la fiert pana patrunde usor furculita in carne.

Punem rosiile trecute prin robot, mai dam cateva clocote.

Adaugam cartofii dulci taiati bucatele, mai lasam la fiert 15 minute la foc potrivit.

Presaram verdeata tocata, oprim focul, acoperim oala si lasam cateva minute sa se combine aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi dulci cu ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

Postat de rocsi_1612

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

Spalati oasele de porc, coasta afumata si le taiati bucati. Le puneti in oala minune, le acoperiti cu apa.  Puneti capacul si le fierbeti 30 de minute, din momentul in care incepe sa...

Citeste continuarea

Bors cu radacinoase si rasol de vita

Postat de Dya

Bors cu radacinoase si rasol de vita

Taiem carnea in cubulete potrivite, o spalam in multa apa rece si apoi o punem la fiert in cei 5-6 litri de apa, la foc potrivit. Periodic adunam spuma formata.  Curatam legumele si le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2015, 08:35
Îmi place ce ai pus în ciorbă!
la 30.11.2015, 08:46
Foarte buna1
la 30.11.2015, 08:57
buna buna
la 30.11.2015, 10:25
Foarte buna!!!
la 30.11.2015, 10:46
Ai zis afumatura?

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking