Ciorba de coaste afumate la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu in Slow Cooker
14 Oct 2019 | 2786 vizualizari
Ciorba de coaste afumate la slow cooker Crock-Pot

Sa nu-mi aud vorbe ca nu vreau sa particip la marea ''croncaneala'', nu ca nu as face fata vorbelor, am pus cioroiul la treaba. Si ca sa vezi minune, cioroiul meu e din categoria ''ala mic si foarte mic'', dar e numai bun pentru doua persoane, una care mananca si una care mai mult gateste.....si cum ziceam, minune mare, cioroiul a vrut coaste....asa ca  i-am dat coaste-n apa si coastele-n varza le-am expediat la cuptor..... PS. Persoanele care nu au simtul umorului sa mearga sa faca niste cursuri in aceasta privinta...aici e coltisorul meu de nebunii si scriu cum vreau eu....cu o mica precizare, niciodata nu mi-am batut joc de retete si tot ce fac este comestibil, cei care au mancat de la mine inca traiesc, se misca......

Ingrediente

  • cca 350 g coaste afumate
  • 2 cepe micute, delicate ( asa vor ele sa creasca-n gradina)
  • 1/2 ardei rosu, din ala mai capiat
  • 20 g vegeta home made by Dora ( daca nu aveti o sora Dora, va faceti singuri vegeta)
  • 30 g orez
  • sare , eu prefer mai sarat un pic, coastele nu au fost sarate
  • otet pentru acrit
  • 1 ou
  • smantana, optional, eu nu vreau cu smantana
  • marat, tot optional, eu vreau si mi-l pun in farfuria mea
  • gusturile nu se discuta se implementeaza dupa bunul plac

Mod de preparare

O mare parte din treaba, aia mai usoara, o face slow cookerul Crock-Pot, adica ii dai mura-n gura toate ingredientele si el le imprieteneste, usurel, cu bagare de seama, lundu-i ceva vreme, cateva ore, ca lui ii place lent, sa nu se streseze. Taiem coastele bucatele si le spalam in apa calduta, curatam ceapa si ardeiul, apoi le spalam si le taiem marunt. Bagam cioroiul in priza, rotim ''botonul'' spre functia higt si punem putin ulei sa se incinga, apoi adaugam ceapa si ardeiul si lasam sa se caleasca un pic, apoi punem vegeta, orezul, coastele si umplem cu apa, asezam capacul si lasam cioroiul sa-si faca treaba. Cum v-am zis cioroiul meu e prima generatie embrionala, nu are multe functii, trebuie sa-ti aduci aminte ca l-ai pus la treaba, nu te atentioneaza el. Din cand in cand mai trageti o ocheada sa vedeti ce face coasta, a invatat sa inoate, e prietena cu legumele si orezul, ii mai trebuie sare, etc....Dupa vreo ...nu mai stiu cat am lasat cioroiul in priza, 2 sau 3 ore, dar am verificat carnea si era ok...atunci am batut un ou cu otet ( n-am pus prea mult otet, isi mai pune fiecare-n farfurie dupa bunul plac), apoi am continuat sa bat turnand cu polonicul zeama de la ciorbita, asta ca sa nu se faca oul zdrente. apoi am turnat amestecul in vasul crock-pot-ului si gata-i ciorba. Eu mi-am pus marar deasupra, jumatatea mea si-a pus smantana si uite asa am impacat gusturile...Sa aveti pofta si sa fiti veseli si pusi pe glume, viata poate sa fie frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de coaste afumate la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de fasole verde si dovlecei la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de merisor67

Ciorba de fasole verde si dovlecei la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Curațăm și spălăm legumele, le tocăm în cuburi și le adăugăm în vasul aparatului de gătit la temperaturi reduse Crock-Pot . Adăugăm peste ele apă clocotită în...

Citeste continuarea

Supa crema de legume la slow cooker Crock Pot

Postat de mirela0911

Supa crema de legume la slow cooker Crock Pot

Se curata si se spala toate legumele. Ceapa se taie marunt, gogosarii se taie in feliute, morcovii si pastarnacul se taie rondele, cartofii se taie in cubulete iar usturoiul se taie in 2. In...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.10.2019, 11:07
Bine, Cleme, bravoo!
la 14.10.2019, 11:19
buna buna Intodeauna este o incantare sa citesc retetele tale
la 14.10.2019, 11:21
Ce e bine mai Bucatarsule, ca m-ai pierdut cu binele asta...
la 14.10.2019, 11:22
Da' bine s-au imprietenit ele acolo si-mi place ca ai pus marar doar la tine in farfurie. Pot sa vin la masa linistita!
la 14.10.2019, 11:22
Multam Motanele, ce sa mai zic esti inca in viata si-ai mancat de la mine...

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking