Ciorba de coaste de porc

Postat de MotanLaOale in Ciorbe
9 Feb 2015 | 8934 vizualizari
Ciorba de coaste de porc

Coastele ramase de la nenumaratele cotlete mancate de sarbatori, puse deoparte, au dus la aceasta ciorba foarte buna.

Ingrediente

  • 600 g coaste de porc
  • 1 ceapa mare
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ardei capia
  • 1/2 ardei verde
  • 1 telina mica
  • 150g mazare
  • 150g fasole verde
  • 4 cartofi
  • 4 rosii
  • 50ml ulei
  • 1 l zeama de varza
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • piper
  • sare (daca este cazul)

Mod de preparare

Coastele se spala.

Ceapa se curata si se toaca.

Zarzavatul se curata si se toaca.

Ardeii se se curata si se taie patratele.

Cartofii se cutata si se taie cuburi.

Rosiile se spala si se taie cuburi marunte.

Intr-o oala se pune uleiul, ceapa si coastele si se calesc 3-4 minute.

Se adauga zarzavatul si ardeiul, se pune apa si se fierbe 15-20 minute.

Se adauga mazarea si fasolea verde si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga cartofii si se mai fierbe 15 minute.

Se adauga rosiile.

Se pune zeama de varza, gustand sa fie cat de acra si sarata va place.

Se pune piper si se lasa sa fiarbe 4-5 minute.

Se adauga verdeata tocata, se mai da un clocot si este gata.

Se serveste cu smantana si ardei iute daca va place.

Mie imi place cu smantana si ceapa rosie.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de coaste afumate

Postat de Constelatialeu

Ciorba de coaste afumate

Mai intai am taiat coastele in bucatele mai mici, le-am spalat cu apa calduta si apoi le-am pus sa fiarba in 4 l de apa. Cand a inceput sa fiarba si sa formeze spuma, am indepartat-o. Cat timp...

Citeste continuarea

Luscos ardelenesc

Postat de Pungasa_Rogue

Luscos ardelenesc

Se scot coastele, iar carnea macra se taie cuburi.  Se pune carnea la fiert impreuna cu crengutele de cimbru uscat. Se ia spuma de pe deasupra, care se formeaza de la carne.  Ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.02.2015, 11:55
La Motanel se mananca intotdeauna pur si simplu delicios
la 09.02.2015, 11:56
e delicioasa si eu am facut o ciorba de pastai usacate cu afumatura a fost o minunatie
la 09.02.2015, 11:59
pot veni la masa?,super delicios
la 09.02.2015, 12:03
Ciorbica asta-mi place mult
la 09.02.2015, 12:15
Multumesc

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking