Ciorba de coaste de vitel

Postat de maxion in Ciorbe
20 Oct 2011 | 18064 vizualizari
Ciorba de coaste de vitel

un deliciu pentru mine nu stiu pentru altii care o sa citeasca reteta

Ingrediente

  • 1 kg coaste de vitel
  • 2-3 morcovi
  • 2 cartofi potriviti
  • 3-3 cepe micute
  • o bucata de telina radacina
  • ardei gras (rosu,verde,galben)cate o bucatica nu prea mare
  • telina verde
  • o cescuta de orez
  • o cutie de 220 gr de rosii tocate
  • condimente

 

Mod de preparare

Pregatim coastele, adica le taiem in doua daca sunt prea mari, le punem la fiert intr-o oala de 4-6 litri cu apa si un pic de sare. In timp ce fierb mai luam spuma formata. 

Curatam si tocam legumele bucatele, nici prea mari dar nici prea mici, stiti voii mai potrivite. Cand carnea e aproape fiarta ( dezosam daca vrem sau nu), adaugam legumele si lasam sa fiarba pana incep sa se inmoaie. Cand nu sunt inca fierte adaugam orezul si lasam totul sa fiarba pana orezul este fiert (depinde de orez 10-15 min). Adaugam cutia de rosii si lasam sa mai fiarfa 5 minute, dupa care adaugam vegeta si condimente dupa gust. Cine vrea sau ... cui ii place poate sa bata 2-3 oua cu putin otet si le adauga peste ciorba inca fierbinte se formeaza "zdrente" de ou.

Se serveste fierbinte cu ardei iute sau hrean preparat. Va urez pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de coaste de vitel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de vitel cu bors

Postat de Constelatialeu

Ciorba de vitel cu bors

Pentru inceput spalam carnea si o punem la fiert in cca 4 l apa si un pic de sare. Avem grija sa adunam spuma formata. Lasam sa fierba cca 1 ora ( fiind vitel carnea este foarte cruda). Dupa ce a...

Citeste continuarea

Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse)

Postat de aliliana

Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse)

Carnea de spala si se pune la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa faca spuma se arunca apa, se spala carnea si se pune in vasul pentru ciorba cu alta apa la fiert cu sare. Intre timp se curata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2011, 09:54
Excelent arata supeeeeer si cred ca e un deliciu
la 21.10.2011, 09:59
sigur e delicioasa
la 21.10.2011, 11:05
mmm ce ciorbita buna
la 21.10.2011, 23:40
la 22.10.2011, 15:01
buna

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking