Ingrediente
- un tacam si o pulpa de cocos(de curte)
- 2 cartofi
- 1 morcov
- 2 cepe
- ardei gras(congelat)
- telina(congelata)
- mazare(congelata)
- 250 g rosii pentru iarna
- 750 ml bors(de casa)
- 2 oua
- sare
- leustean
- patrunjel
Mod de preparare
Am portionat carnea de cocos, am spalat-o si am pus-o sa fiarba intr-o oala cu apa si un praf de sare. Am indepartat spuma care s-a format.
Cat timp a fiert carnea, am curatat si spalat legumele proaspete.Am tocat morcovul si ceapa cubulete mici. Cartofii i-am taiat in bucati potrivite si i-am lasat intr-un castronel cu apa rece.
Cand a fiert carnea pe jumatate, am adaugat legumele tocate si pe cele congelate.Le-am lasat sa fiarba pana s-au patruns si am adaugat rosiile. Am potrivit gustul de sare, am mai lasat sa fiarba cateva minute si am pus borsul pe care l-am fiert inainte. Am batut doua oua bine si le-am turnat in ciorba amestecand usor sa se imprastie.
Am inchis focul, am dat ciorbita deoparte si am adaugat verdeata tocata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|