Ciorba de cocos de tara cu tagliatelle

Postat de Pungasa_Rogue in Ciorbe
18 Mar 2017 | 4300 vizualizari
Ciorba de cocos de tara cu tagliatelle

Mi-a fost pofta de o ciorba cu tagliatelle si ce putea fi mai potrivit, decat una cu carne de cocos de tara? Ce-i drept, fierbe mai greu, dar daca aveti o oala sub presiune, este floare la ureche. Si unde mai pui ca este mai sanatoasa carnea de tara.

Ingrediente

  • pieptul si pulpele de la un cocos de tara
  • 5 cepe mici
  • 1 morcov
  • 1 gogosar verde
  • 1 bucatica de telina
  • circa 3 l apa
  • sare
  • putin piper negru macinat
  • 3 linguri de rosii pregatite pentru iarna
  • 100 g paste tagliatelle
  • 3-4 fire de patrunjel verde

Mod de preparare

Se portioneaza carnea si se spala. 

Ceapa se curata de foi si se spala. Morcovul se curata de coaja si se spala. Gogosarul, se taie in doua, se curata de cotor si seminte si se spala.

Telina se curata de coaja si se spala.

Se pun legumele si carnea in oala sub presiune, in circa 3 l apa, cu o lingura de sare. Se fierb la foc mic, in jur de o ora, in functie de carne. Dupa trecerea acestui interval de timp, se lasa oala sa se depresurizeze circa 20 de minute, dupa care se deschide oala si se transfera ciorba intr-o oala normala. Se adauga putin piper negru macinat si rosiile pregatite pentru iarna si se mai clocoteste ciorba timp de 5 minute, dupa care se adauga pastele si se mai clocoteste 2-3 minute. La final, se adauga  patrunjelul (spalat si tocat) si se potriveste ciorba de sare. Se acopera oala cu un capac pentru ca pastele sa se mai umfle.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos de tara cu tagliatelle" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba taraneasca de vacuta

Postat de licurici_lra

Ciorba taraneasca de vacuta

Carnea de vita se spala, apoi se pune la fiert. Eu am pus-o in oala sub presiune si am lasat-o o ora, de cand a inceput sa fiarba. Intre timp, am pregatit legumele. Ceapa am lasat-o...

Citeste continuarea

Ciorba de loboda si cartofi

Postat de panacris

Ciorba de loboda si cartofi

Ceapa galbenă și cea verde se curata, se toacă mărunt, apoi se pun la călit în uleiul de floarea soarelui, cu o jumătate de cană de apă. După ce a devenit translucidă, se adaugă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.03.2017, 10:31
Asa , draga, o mancare mai pentru gabaritul meu!
la 18.03.2017, 10:33
Aduc si desert?
la 18.03.2017, 10:45
Un deliciu!
la 18.03.2017, 10:48
Minunata!
la 18.03.2017, 11:26
Vin la masa!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking