Ingrediente
- 200 gr costita afumata de porc
- 250 gr costita de porc proaspata
- 4 morcovi
- 1 ceapa
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina telina
- 1 aedei gras rosu
- 2 cartofi
- 2 oua
- 200 gr smantana
- 1 legatura frunze de patrunjel
- 1 lingurita tarhon uscat
- sare,piper
- 200 ml bors de casa
Mod de preparare
Intr-o oala de 8l se pune la fiert carnea.Se curata ceapa,morcovii,patrunjelul si telina si se toaca marunt.Ardeiul gras se toaca cubulete.Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga ceapa tocata,zarzavatul tocat si ardeiul tocat si el.Se lasa sa fiarba un pic apoi se adauga cartofii taiati cubulete.Se lasa sa fiarba pana sunt fierte toate.Se adauga sare si piper dupa gust,200 ml de bors de casa,si se face o dreseala din 2 galbenusuri cu smantana care se adauga in ciorba.Albusurile se pun si ele in ciorba.La sfarsit se pune frunzele de patrunjel tocate si o lingurita de tarhon uscat .Se lasa sa mai dea un clocot si se stinge focul.Se serveste calda .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de costita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|