Ciorba de fasole boabe -de post

Postat de ana77 in Ciorbe
28 Mar 2012 | 5899 vizualizari
Ciorba de fasole boabe -de post

O ciorba facuta cum imi place mie....ca la bunica acasa....cu multe radacinoase...!

Ingrediente

  • 250 gr fasole boabe inmuiata peste noapte in apa
  • 2 morcovi
  • 2 albitura (albitura mea a fost mica)
  • 1/4 telina
  • 2 cepe mari
  • ulei
  • 1 legatura leustean + 1 legatura patrunjel
  • 1 ardei mic
  • 200 ml suc de rosii(sau 1 lingura cu varf bulion diluat in apa)
  • sare

Mod de preparare

- se pune fasolea la fiert si separat se pune apa la fiert pt a o schimba pe cea in care fierbe fasolea - eu schimb vreo 2 ape

- cand in a treia apa fasolea s-a inmuiat pe jumatate se adauga radacinoasele tocate(morcov, albitura, telina) si ceapa si se lasa la fiert

- se toaca ardeiulsi se adauga si el in oala si se toarna ulei, cum vrea fiecare, mai mult, mai putin....si se mai lasa putin la fiert apoi se pune sucul de rosii si se mai da cateva clocote, apoi se potriveste de sare si se pune verdeata tocata

-se mai lasa cateva clocote si ciorbica este gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe -de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (44)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de pui cu taitei

Postat de mirela0911

Ciorba de pui cu taitei

Intr-o oala de 4 litri se pune apa rece. Bucatile de carne se spala bine si se pun in oala. Se lasa sa fiarba la foc potrivit si se spumeaza de cate ori este nevoie. Se adauga si putina sare....

Citeste continuarea

Bors de urzici cu fasole

Postat de Ksenya

Bors de urzici cu fasole

Tocam ceapa si o punem in ulei la calit cu putina sare si jumatate de cescuta apa, cand ceapa devine sticloasa adaugam radacinoasele date prin razatoare, lasam totul la inabusit la foc mic cca 7...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2012, 12:01
Ciorba de fasole am pregatit si eu
la 28.03.2012, 12:04
Buna ciorbica de fasole Rocsi, nu?
la 28.03.2012, 12:04
si eu vreu!!
la 28.03.2012, 12:06
Am chiar acum da pap si de la tine putin
la 28.03.2012, 12:09
da ,mie una imi place!!

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking