Ciorba de burechite
Postat de merisor67
Incepem cu aluatul care trebuie sa se odihneasca 20-30 de minute. Punem faina intr-un bol si facem o adancitura la mijloc unde vom sparge doua oua. Adaugam putina sare si incepem sa...
Citeste continuareaMi-am dorit sa fac o ciorba de fasole boabe, din fasole de anul asta si sa fie groasa ca si consistenta, cu multe legume, sa miroasa a toamna bogata....si ce bine cand am majoritatea ingredientelor le ai din propria gradina...rezultatul este unul garantat si delicios....
Ingrediente
Mod de prepararePunem fasolea intr-un castron adaugam apa si lasam la inmuiat peste noapte. A doua zi punem fasolea la fiert, am schimbat apa de 3 ori. Cand este fiarta fasolea calim gogosarul si ceapa cu putina sare, pana se inmoaie gogosarul. Taiem morcovul si pastranacul cubulete. Adaugam in oala cu fasole fiarta morcovul, pastranacul, gogosarul si ceapa si lasam sa fiarba pana ce este patruns morcovul si pastranacul, apoi adaugam rosiile cherry taiate. Se mai lasa la fiert cca 20 min, se potriveste de sare. Prajim costita si carnatul si adaugam in ciorba. La final punem marar tocat si tragem oala de pe foc. Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe noua cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|
Postat de merisor67
Incepem cu aluatul care trebuie sa se odihneasca 20-30 de minute. Punem faina intr-un bol si facem o adancitura la mijloc unde vom sparge doua oua. Adaugam putina sare si incepem sa...
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Se scoate fasolea boabe din congelator și când se dezgheață, se clătește și se pune la fiert în 3 litri de apă rece. După câteva clocote, se strecoară, se aruncă apa...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|