Ingrediente
- cca 250-300 g fasole boabe noua
- 400 g gogosar taiat cubulete
- 4 cepe albe
- 250 g rosii cherry
- 2 morcovi
- 2 pastarnaci
- marar
- sare
- costita afumata
- carnati afumati
Mod de preparare
Punem fasolea intr-un castron adaugam apa si lasam la inmuiat peste noapte. A doua zi punem fasolea la fiert, am schimbat apa de 3 ori. Cand este fiarta fasolea calim gogosarul si ceapa cu putina sare, pana se inmoaie gogosarul. Taiem morcovul si pastranacul cubulete. Adaugam in oala cu fasole fiarta morcovul, pastranacul, gogosarul si ceapa si lasam sa fiarba pana ce este patruns morcovul si pastranacul, apoi adaugam rosiile cherry taiate. Se mai lasa la fiert cca 20 min, se potriveste de sare. Prajim costita si carnatul si adaugam in ciorba. La final punem marar tocat si tragem oala de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe noua cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|