Ciorba de fasole cu afumatura de porc

Postat de merisor67 in Ciorbe
22 Ian 2015 | 7526 vizualizari

De cele mai multe ori, cand prepar fasole( boabe), fac intai ciorba, iar a doua zi, dupa ce mancam zeama, transform ce ramane in iahnie, sau pasta de fasole. Asta atunci cand fac in cantitate mare, cum este cazul de fata.

Inapoi la reteta

Comentarii (46)

la 22.01.2015, 12:47
la 22.01.2015, 12:50
minunata!!!
la 22.01.2015, 13:03
Cristeena Roxana
la 22.01.2015, 13:53
mmm ce bunatate!
la 22.01.2015, 16:43
Sa-mi pastrezi si mie o portie, pentru cand voi putea manca
la 22.01.2015, 16:59
Maine fac si eu,chiar mi-am propus mai devreme ) Mmmmm,ce bine arata,Meri.
la 22.01.2015, 17:13
Na fa si tu Mena ca altceva nu stiti ) Numai ciorba deaia care-mi place mie
la 22.01.2015, 17:43
Lasa ca-ti trimitem si eu si Meri,prin curier.
la 22.01.2015, 18:02
Ce bunaaa!
la 22.01.2015, 18:51
Bună mai este!
la 22.01.2015, 19:23
superrrrrrrrr buna
la 22.01.2015, 21:16
Prea buna, prea ca la tara!
la 22.01.2015, 22:12
Asta e o bunatate,imi place cu si fara carne..
la 23.01.2015, 05:36
la 23.01.2015, 07:28
Multumesc, dragilor! Chiar e una din cele mai bune ciorbe.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking