Ciorba de fasole cu afumatura de porc
Postat de merisor67 in Ciorbe 22 Ian 2015 | 7527 vizualizari
De cele mai multe ori, cand prepar fasole( boabe), fac intai ciorba, iar a doua zi, dupa ce mancam zeama, transform ce ramane in iahnie, sau pasta de fasole.
Asta atunci cand fac in cantitate mare, cum este cazul de fata.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (46)
la 23.01.2015, 08:18
Foarte buna!
la 23.01.2015, 09:14
fasoleeee , vin si eu
la 23.01.2015, 14:59
waw, cum arata
la 23.01.2015, 17:51
ce pofta mi-ai facut!
la 23.01.2015, 17:55
Interesante tips-urile, de probat
la 23.01.2015, 17:56
Cleme, fără carne??? Nu pot să cred
la 23.01.2015, 22:39
Frumos servita,Merisor!
la 24.01.2015, 07:54
Multumesc, Teo!
la 24.01.2015, 07:54
Cris
la 24.01.2015, 07:54
Multumesc, tuturor! Val Mihaela
la 24.01.2015, 08:56
O ciorbita excelenta ,mai ales asa cu ceapa rosie !Sti cu ce o acresc eu ? Cu zeama de varza murata....
la 24.01.2015, 09:38
Sidy, eu nu acresc ciorba de fasole
la 06.05.2015, 12:45
- mama mea provenind din regat , acrea ciorba de fasole cu bors si punea leustean: era o minunatie
- eu dupa obiceiul ardelenesc pun tarhon pastrat in borcan cu otet si fara sare: da un gust exceptional ciorbitei de fasole si de fapt la afumatira in general. Incercati, chiar merita.
la 06.05.2015, 13:06
Multumesc pentru sfat!
Am sa incerc cu tarhon ca imi place mult!
COMENTEAZA