Ciorba de fasole cu afumatura de porc

Postat de merisor67 in Ciorbe
22 Ian 2015 | 7527 vizualizari

De cele mai multe ori, cand prepar fasole( boabe), fac intai ciorba, iar a doua zi, dupa ce mancam zeama, transform ce ramane in iahnie, sau pasta de fasole. Asta atunci cand fac in cantitate mare, cum este cazul de fata.

Inapoi la reteta

Comentarii (46)

la 23.01.2015, 08:18
Foarte buna!
la 23.01.2015, 09:14
fasoleeee , vin si eu
la 23.01.2015, 12:46
la 23.01.2015, 14:59
waw, cum arata
la 23.01.2015, 17:51
ce pofta mi-ai facut!
la 23.01.2015, 17:55
Interesante tips-urile, de probat
la 23.01.2015, 17:56
Cleme, fără carne??? Nu pot să cred
la 23.01.2015, 22:39
Frumos servita,Merisor!
la 24.01.2015, 07:54
Multumesc, Teo!
la 24.01.2015, 07:54
Cris
la 24.01.2015, 07:54
Multumesc, tuturor! Val Mihaela
la 24.01.2015, 08:56
O ciorbita excelenta ,mai ales asa cu ceapa rosie !Sti cu ce o acresc eu ? Cu zeama de varza murata....
la 24.01.2015, 09:38
Sidy, eu nu acresc ciorba de fasole
la 06.05.2015, 12:45
- mama mea provenind din regat , acrea ciorba de fasole cu bors si punea leustean: era o minunatie
- eu dupa obiceiul ardelenesc pun tarhon pastrat in borcan cu otet si fara sare: da un gust exceptional ciorbitei de fasole si de fapt la afumatira in general. Incercati, chiar merita.
la 06.05.2015, 13:06
Multumesc pentru sfat!
Am sa incerc cu tarhon ca imi place mult!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking