Ciorba de fasole cu ciolan afumat

Postat de madab in Ciorbe
16 Ian 2015 | 3805 vizualizari
Ciorba de fasole cu ciolan afumat

Ingrediente

  • 500 g ciolan afumat
  • 2 morcovi micuti
  • jumatate de pastarnac
  • 200 g fasole fiarta
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei gras galben
  • jumatate ardei gras rosu
  • Pasta de rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala fasolea si se pune la fiert cu putina sare. Cat timp fierbe aceasta spalam, curatam si taiem legumele. Eu am taiat ceapa si ardeiul cubulete, iar morcovii si pastarnacul le-am dat pe razatoare. Carnea am spalat-o si dupa am taiat-o bucati. Am calit legumele, am pus putina pasta de rosii si dupa am pus apa pentru a fierbe carnea impreuna cu legumele. Cand acestea au fiert am pus si fasolea si le-am mai lasat la fiert putin. Eu am acrit putin ciorba cu zeama de la o lamaie (caci sotului meu ii place foarte tare ) dar nu este neaparat. Am pus sare si piper si am mai lasat 5 minute la fiert.  

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varza

Postat de katty

Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varza

Taiem ciolanul afumat cubulete mai mari, il spalam bine si il punem la fiert  intr-o oala cu apa cat sa il acopere si sa il depaseasca de 2 degete.  Curatam  si spalam legumele....

Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

Postat de merisor67

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

Fasolea se spala bine in doua ape, apoi se lasa in apa cat sa fie bine acoperita, de seara pana dimineata. A doua zi se adauga apa  calda si se pune la foc pana cand incepe sa fiarba....

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.01.2015, 20:51
la 16.01.2015, 21:24
Ce frumos arata
la 16.01.2015, 21:31
A iesit la gust exact cum ii iesea bunicii
la 16.01.2015, 21:45
Ma abonez la o portie!
la 16.01.2015, 21:46
o bunatate de ciorbita

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking