Ciorba de fasole cu costita si paste fainoase

Postat de nadina73 in Supe/Ciorbe
20 Apr 2010 | 5959 vizualizari
Ciorba de fasole cu costita si paste fainoase

e super buna mai ales daca are cine sa te si ajute

Ingrediente

  • 500 g fasole tarcata(cum se zice la tara)
  • 4-5 morcovi
  • 1/2 radacina patrunjel daca e mare
  • 1 felie de telina radacina(aici gasesc dar foarte mare asa ca pun  mai putin)
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu groas
  • 1 cutie pasta de tomate
  • sare
  • 2 cani bors casa
  • tarhon din borcan pus cu otet (cat se i-a cu 2 degete)
  • costita 300-400g
  • 1 mana paste fainoase melcisori,spirale(de care doriti)
  • 3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se curata morcovul,patrujelu,telina si se taie cubulete,apoi se calesc in putin ulei,dupa care se pune ardeiul taiat si el cubulete .

Se pune apa peste zarzavaturile calite apoi costita taiat si fasolea(care eu am pus-o de seara la inmuita in apa rece)sare si se lasa sa fierba bine.

Cand sant fierte se pun pastele fainoase se lasa sa mi dea cate-va clocote iar la final borsu ,pasta de tomate si tarhonul.

Este o ciroba grozav de buna ,de fapt sa nu mint ca eu mai mult am asistat si bucatru sef(sotu) a facut ciroba,eu cu aparatu de fotografiat mai mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu costita si paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de fasole cu costita afumata ,urechiuse si tarhon

Postat de nadina73

Ciorba de fasole cu costita afumata ,urechiuse si tarhon

Se spala bine coastele si se pun la fiert (in cucta fierb mai repede sau oala cu presiune)se lasa sa fiarba pe jumatate. Fasolea se pune la inmuiat in apa (eu o pun de seara pe dimineata si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2010, 22:45
ce nota pot sa-ti dau simo ...........decat 10 ,e foarte bun
la 21.04.2010, 10:08
nu am mancat niciodata cu paste, dar fasolea e buna gatita oricum
la 21.04.2010, 13:12
pusik e foarte buna ,eu stiu de la bunica mea ,care ne zicea cand eram copii sa nu mai punem multa paine noua asa ne placea,iti dai sema eram5 nepoti si toti la masa in vacante.Si atunci bunica ca sa ne faca sa nu mai punem paine in ciorba ne punea paste fainoase,e grozava incerca
la 21.04.2010, 17:05
buna ziua am reusit sa intru cu multa dificultate
la 21.04.2010, 23:00
vezi buni inceputu e mai greu

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking