Ciorba de fasole galbena rotunda

Postat de nadina73 in Ciorbe
2 Oct 2010 | 7016 vizualizari
Ciorba de fasole galbena rotunda

O ciorba grozav de buna

Ingrediente

  • 300 g fasole galbena
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mai mic rosu
  • 1 bucatica telina (1 feliuta)
  • sare
  • 1 cub vegeta naturala(by sylvia)
  • 2 rosii
  • 150 ml pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • 2 cani de bors de casa

Mod de preparare

Se curata si se spala bine fasolea dupa care se taie in bucatie de 4-5 cm.Morcovul se taie rondele.Telina bucatele in 3-4.Ceapa se curata si se lasa intreaga.Ardeiul se rupe in 3-4 bucati.Rosiile se taie in feliute.

Se pune fasolea sa fiarba in apa cu sare si zarzavaturile taiate(rosiile se pun catre final)si cubul de vegeta natural,se lasa sa fiarba bine toate, dupa care se pun rosiile. Se mai da un clocot se pune borsul ,pasta de tomate si  patrunjele verde tocat se mai da un clocot  si ciorbica e gata.

O ciorbica minunata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole galbena rotunda" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba de pui a la grec

Postat de Bunica

Ciorba de pui a la grec

Puiul se spala si se portioneaza. Se pune la fiert intr-o cratita de 5 l. Dupa ce a dat 2-3 clocote se arunca apa in care a fiert si se pune in alta apa la fiert,in care punem si bucatile de...

Citeste continuarea

Ciorba cu rasol de vita

Postat de Dya

Ciorba cu rasol de vita

Carnea, spalata bine in prealabil, o taiem in cuburi potrivite ca marime si o punem la fiert in apa rece, impreuna cu osul, adunand spuma formata. In timp ce fierbe carnea, tocam legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.10.2010, 01:09
De cand savuram la retetele voastre cu fasole galbenaacum va poftesc eu la masa
la 02.10.2010, 14:05
imi plce ciorbita asta............am o punga de fasole-n congelator, cred ca ma duc sa-mi fac
la 02.10.2010, 17:54
am venit la o portie micuta
la 02.10.2010, 23:52
am venit si eu la o portie
la 03.10.2010, 16:23
da rocsi pofteste e si de post

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking