Ciorba de fasole in paine

Postat de Oana in Ciorbe
1 Apr 2009 | 20355 vizualizari

De mult visam la ciorbita asta, de fapt mai mult la modul de servire. Si am incercat si a iesit o minunatie! Am stat si m-am gandit cum sa fac eu painea sa iasa ca un castron cu capac…mi-ar fi placut sa iasa mai pufoasa, adica si cu miez…mie mi-a iesit un castronel din coaja de paine :). Oricum, data viitoare stiu cum sa fac. Haideti sa vedeti!

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 15.03.2009, 19:41
buuuun!!!!!)))))
la 15.03.2009, 19:47
Valeeuuu!!!!....bine ca nu pus alaturi si o salata de ceapa rosie ca as fi inghitit calculatorul cu totul. Mancarurile astea ar trebui sa fie interzise prin lege...
la 15.03.2009, 20:20
mama bubu nu degeaba am zis eu ca esti bucatar sef pe crengutza...pup
la 15.03.2009, 20:23
He, he! Multumesc, multumesc! Ligia, mergea de minune salata de ceapa...dar ce crezi ca zicea bila mea??
la 19.03.2009, 12:43
super Oana, imi place tare mult metoda de obtinere a castronului!
la 19.03.2009, 16:22
Anomiss, m-am gandit mult cum sa-l fac...dar trebuie mult mai groas aluatul, ca sa iasa si putin miez de painca pufos...
la 22.03.2009, 22:02
Bai Oana, da' tu esti incredibila, fata!!! Geniala ideea cu coptul painii pe ibric si cu capac! Doamne, buna rau tre' sa fi fost!!!
la 22.03.2009, 23:27
Da fata, ce sa fac))))
la 22.03.2009, 23:44
La naiba!))
la 01.04.2009, 11:36
super tare...maine asta gatesc...multumesc pt reteta
la 29.04.2009, 09:24
Pe lângă faptul că arată de belea, cred că gustul este cu mult peste ce am mâncat eu prin Sibiu şi zonele adiacente. Capacul a ieşit foarte sexy.
la 29.04.2009, 11:41
Multumesc
la 03.05.2009, 15:33
Am facut si eu ciorbita astazi. A iesit foarte buna, dar din pacate fara painica (in lipsa de masina de paine).
Data viitoare fac upgrade
la 03.05.2009, 17:31
Ralu, pai merge framantat aluatul, dar iti ia timp...asa la masina, treaba merge singura
Oricum, sa va fie de bine!
la 29.07.2009, 23:04
salut, nu stiu daca te ajuta idee mea sa ai mai mult miez. eu fac panica normala, intr-un vas de forma si inaltimea dorita , si cand se raceste cu curaj scot miezul , iar apoi pun marginea obtinuta in cuptor la uscat.daca lasi mai mult miez, poate la uscat nu se va usca asa rau si vei obtine ce vrei.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking