Ciorba de fasole in paine
Postat de Oana in Ciorbe 1 Apr 2009 | 20355 vizualizari
De mult visam la ciorbita asta, de fapt mai mult la modul de servire. Si am incercat si a iesit o minunatie! Am stat si m-am gandit cum sa fac eu painea sa iasa ca un castron cu capac…mi-ar fi placut sa iasa mai pufoasa, adica si cu miez…mie mi-a iesit un castronel din coaja de paine :). Oricum, data viitoare stiu cum sa fac.
Haideti sa vedeti!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (32)
la 15.03.2009, 19:41
buuuun!!!!!)))))
la 15.03.2009, 19:47
Valeeuuu!!!!....bine ca nu pus alaturi si o salata de ceapa rosie ca as fi inghitit calculatorul cu totul. Mancarurile astea ar trebui sa fie interzise prin lege...
la 15.03.2009, 20:20
mama bubu nu degeaba am zis eu ca esti bucatar sef pe crengutza...pup
la 15.03.2009, 20:23
He, he! Multumesc, multumesc! Ligia, mergea de minune salata de ceapa...dar ce crezi ca zicea bila mea??
la 19.03.2009, 12:43
super Oana, imi place tare mult metoda de obtinere a castronului!
la 19.03.2009, 16:22
Anomiss, m-am gandit mult cum sa-l fac...dar trebuie mult mai groas aluatul, ca sa iasa si putin miez de painca pufos...
la 22.03.2009, 22:02
Bai Oana, da' tu esti incredibila, fata!!! Geniala ideea cu coptul painii pe ibric si cu capac! Doamne, buna rau tre' sa fi fost!!!
la 22.03.2009, 23:27
Da fata, ce sa fac))))
la 22.03.2009, 23:44
La naiba!))
la 01.04.2009, 11:36
super tare...maine asta gatesc...multumesc pt reteta
la 29.04.2009, 09:24
Pe lângă faptul că arată de belea, cred că gustul este cu mult peste ce am mâncat eu prin Sibiu şi zonele adiacente. Capacul a ieşit foarte sexy.
la 29.04.2009, 11:41
Multumesc
la 03.05.2009, 15:33
Am facut si eu ciorbita astazi. A iesit foarte buna, dar din pacate fara painica (in lipsa de masina de paine).
Data viitoare fac upgrade
la 03.05.2009, 17:31
Ralu, pai merge framantat aluatul, dar iti ia timp...asa la masina, treaba merge singura
Oricum, sa va fie de bine!
la 29.07.2009, 23:04
salut, nu stiu daca te ajuta idee mea sa ai mai mult miez. eu fac panica normala, intr-un vas de forma si inaltimea dorita , si cand se raceste cu curaj scot miezul , iar apoi pun marginea obtinuta in cuptor la uscat.daca lasi mai mult miez, poate la uscat nu se va usca asa rau si vei obtine ce vrei.
COMENTEAZA