Ciorba de fasole in paine

Postat de Oana in Ciorbe
1 Apr 2009 | 20354 vizualizari

De mult visam la ciorbita asta, de fapt mai mult la modul de servire. Si am incercat si a iesit o minunatie! Am stat si m-am gandit cum sa fac eu painea sa iasa ca un castron cu capac…mi-ar fi placut sa iasa mai pufoasa, adica si cu miez…mie mi-a iesit un castronel din coaja de paine :). Oricum, data viitoare stiu cum sa fac. Haideti sa vedeti!

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 30.07.2009, 00:42
Bosco, uite ca nu ma gandisem....puteam sa fac painica direct in ibric Multumesc mult pentru idee! Pe moment asa m-am gandit...oricum, a fost delicioasa rau de tot
la 30.07.2009, 01:34
tare de tot! dar mereu m-am oprit la capitolul paine cand a fost s-o fac si eu...adica ce faci cu toata painea aia? daca n-o termini? mi se pare atat de multa! e?
la 30.07.2009, 02:13
poti face painici mai mici, cam cat o chifla , dar mai inalte,o usuci foarte bine si supa tot adaugi in ea.asa ai si putinapaine si supa multa. oricum la cat e de delicioasa compozitia, uiti de dieta uiti de tot si mananci si toata supa si toata painea
la 30.07.2009, 12:03
Klau, pai mananci rapid doua portii Eu pusesem "castronul de paine" intr-un castronel normal si se inmuiase coaja crocanta, parca erau crutoane, o nebunie si cum treceam prin bucatarie, mai mancam putin si uite-asa s-a terminat painica
la 25.01.2010, 15:20
wow ce minunatie, tot imi propun sa incerc o data si eu sa fac, super ti-a iesit nota zece !!!!
la 25.01.2010, 17:44
Sylvia, multumesc! Chiar sa incerci, e dementiala Mi-am propus sa mai fac si eu curand
la 03.02.2010, 17:48
Oana tocmai am executat ieri ciorba de fasole in paine, 100 de pentru ideea cu painea coapta pe vas ca a fost bestiala, mult mai practica si mai aspectuasa ca si painea intreaga decupata . Nu am mai facut capacelul ala aspectuos ca si tine ca nu mi-a ajusn aluatul ca am facut 2 farfurii de paine data viitoare apare si capacul, o sa postez si eu reteta sa vezi cum mi-a iesit Multumesc inca o data
la 03.02.2010, 20:42
Mmm, bravo Sylvia, ce ma bucur Ma gandeam daca nu ar fi bine sa coc painea chiar in ibric. Si o sa creasca in forma aia, apoi sa-i scot miezul....Mie mi-a placut cum a iesit atunci pe ibric, doar o coaja crocanta, excelenta a fost
la 15.04.2011, 08:57
woooooow, ce minunatie,arta curata,noutate pentru mine!!!! ce-mi place aceasta ciorba.multumim!
la 15.04.2011, 08:57
va doresc un sfarsit de saptamana placut!
la 28.07.2011, 10:15
super tare!!!!!!!!de cand cautam idei
la 27.11.2011, 19:39
Super delicios! Ca tot vine 1 decembrie, si mai nou se mananca fasole cu ciolan de sarbatoarea nationala a Romaniei, voi experimenta reteta ta! Si bineinteles la Favorite cu ea!!!
la 28.11.2011, 10:14
Ma bucur ca-ti place
la 28.11.2011, 10:37
wow! arata superrrrrrrr!!
la 03.03.2013, 10:04

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking