Ciorba de fasole verde cu zacusca de dovlecei

Postat de cristinutanicolita in Ciorbe
15 Ian 2016 | 3407 vizualizari
Ciorba de fasole verde cu zacusca de dovlecei

Ingrediente

  • 500 g fasole verde congelata
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • 2 lg suc de rosii
  • 1 borcan mic zacusca de dovlecei
  • 2 capatani usturoi
  • patrunjel uscat
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se curata, spala si se taie.

Morcovul se curata, spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.

Intr-o oala se pun 2 lg ulei, se adauga ceapa si morcovul si se calesc.

Dupa cateva minute se adauga fasolea si apa fiarta cat sa acopere fasolea.

Dupa 15 min se adauga rosiile si zacusca.

Dupa ce totul este fiert se adauga usturoiul pisat si patrunjelul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu zacusca de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt

Postat de rhapsody

Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt

1. Spalam carnea si o punem la fiert in cei 4 litri de apa. Avem grija ca atunci cand incep sa apara la suprafata spume sa le luam din oala si sa le aruncam. 2. Dupa ce a fiert, scoatem carnea....

Citeste continuarea

Ciorba de dovlecel cu fasole verde

Postat de merisor67

Ciorba de dovlecel cu fasole verde

Curatam dovlecelul de interior si de coaja, il spalam si il taiem cubulete. Fasolea verde o curatam de capete, o spalam si o rupem in trei bucati fiecare, sa fie mai micuta. Curatam ceapa,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.01.2016, 19:53
la 15.01.2016, 19:56
Sunt în ceaţă un pic cu zacusca de dovlecel, în sensul că n-am mâncat până acum astfel de zacuscă, şi-n combinaţia asta cu atât mai puţin. Mi-ar plăcea să mănânc, mai ales că văd şi usturoi în compoziţie.
la 15.01.2016, 20:16
Imi place ce ai facut aici! Si eu folosesc zacusca la mancare, in special la sosuri.
la 15.01.2016, 20:22
la 15.01.2016, 20:44

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking