Ciorba de gaina cu varza

Postat de katty in Ciorbe
6 Mar 2018 | 3944 vizualizari
Ciorba de gaina cu varza

Ingrediente

  • maruntaiele de la o gaina
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cartof mai mare
  • o mana de varza acra taiata fideluta
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 conserva de rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • zeama de varza
  • marar verde
  • smantana pentru servit

Mod de preparare

Curatam carnea bine, o spalam si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece. Spumam de cate ori este nevoie pana se obtine o zeama limpede si carnea este fiarta de jumatate. Adaugam morcovul taiat cubulete, ceapa tocata fin si mai lasam 10 minute. Adaugam cartoful taiat cubulete, apoi dupa alte 10 minute,adaugam varza, conserva de rosii si pasta de gogosari. Fierbem 10 minute, adaugam zeama de varza fiarta separat, piper macinat si sare daca mai este nevoie. Lasam sa dea cateva clocote si punem mararul. Stingem focul si acoperim cu un capac.

Servim ciorba  fierbinte, cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina cu varza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de potroace a la Radu Anton Roman

Postat de Sylvia

Ciorba de potroace a la Radu Anton Roman

      Este o ciorba perfecta si completa , servita fierbinte cu o bucata zdravana de paine si ardei iute nu mai cere nici o completare....iar realizarea ei este extrem de...

Citeste continuarea

Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles

Postat de mihaelar63

Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles

Curatati si spalati aripile. Daca doriti sa le serviti la fiecare farfurie taiati-le in doua . Curatati si spalati legumele . Puneti la fiert in doi litrii de apa aripile, morcovii taiati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2018, 13:24
Gustoasă!
la 06.03.2018, 13:25
la 06.03.2018, 13:37
la 06.03.2018, 13:56
la 06.03.2018, 13:58

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking