Ciorba de gasca

Postat de ramo_cata in Ciorbe
5 Oct 2009 | 11823 vizualizari
Ciorba de gasca

Ingrediente

  • un piept de gasca (l-am dezosat si l-am taiat bucatele mici)
  • un ficatel gasca
  • o pipota gasca
  • 1 morcov
  • 3 cepe 
  • 1 ardei gras rosu
  • dovlecel
  • 3 cartofi
  • 5 cubulete de spanac taiat marunt 
  • o canuta de orez
  • 2 linguri de smantana
  • 1 ou
  • bulion de rosii
  • busuioc,sare

Mod de preparare

am fierb carnea de gasca cu sare cam o ora,cand carnea da in clocot se spumeaza.Am adaugat legumele mentionate si orezul si le-am mai lasat sa fiarba 30- 40  minute(eu pun toate legumele o data,inclusiv bulionul de rosii).am batut oul si l-am amestecat cu smantana.aceasta compozitie am subtiat-o cu zeama din ciorba si am adaugat-o in ciorba mestecand  continuu,am adaugat busuiocul si am mai lasat-o sa dea in clocot 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gasca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Ciorba de gulioare umplute cu piept de curcan

Postat de mihaelar63

Ciorba de gulioare umplute cu piept de curcan

Curatati si spalati morcovul si ceapa . Aceste se taie rondele si se soteaza usor in ulei de floarea soarelui. Turnati deasupra 2 l apa . Sarati si puneti la fiert ....

Citeste continuarea

Ciorbă de gâscă

Postat de panacris

Ciorbă de gâscă

Carnea se pune la fiert în apă rece, nesărată ;) După ce dă primul clocot se spumează, apoi se adaugă 2 linguri de sare. Între timp zarzavaturile curățate și spălate se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2009, 15:55
mmmm cred ca e foarte buna
la 05.10.2009, 16:17
rivka da chiar a iesit f buna..sotul a halit 2 portii...
la 05.10.2009, 21:43
Ce bine arata! N-am pus niciodata spanac in ciorbita
la 05.10.2009, 23:13
inventie proprie...in ciorbite mie imi place sa pun de toate ,sa le combin...
la 06.10.2009, 00:08
vreau si eu o portie!..dar cu ce ai acrit-o, daca e ciorba, ca nu vad la ingrediente?

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking