Ciorba de legume cruda ( Raw)

Postat de RuxyRux in Vegan / Raw vegan
1 Apr 2013 | 10267 vizualizari
Ciorba de legume cruda ( Raw)

O minunatie plina de vitamine de care ma bucur mereu din plin...chiar daca poate sunteti mai reticenti in privinta mancarurilor crude, eu va sun ca merita sa probati macar o singura data...mai aveti si varianta combinarii cu ciorba cu care v-ati obisnuit...nu se musca ...ba din contra :D :)))

Ingrediente

  • 1 bucatica de telina
  • 1 morcov
  • un sfert de dovlecel
  • un ardei gras( mic)
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 bucatica de radacina de patrunjel
  • o legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de leustean( mica)
  • cateva frunze de stevie
  • o legatura mica de loboda
  • o rosie
  • o bucatica de gulie( mica)
  • o mana de spanac
  • cateva frunze de salata
  • daca va place puteti pune si sfecla
  • sare dupa gust
  • o cana de bors proaspat

Mod de preparare

Spalati si curatati legumele si verdeturile. Tocati marunt zarzavatul.

Totul se pune la blender, se adauga borsul, sarea si se mixeaza.

Se serveste imediat...nu este bine sa pastrati pentru a doua zi caci se oxideaza destul de repede.

Se poate pune in farfurie sau se poate bea cu cana :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cruda ( Raw)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pate de nuci

Postat de andaoana

Pate de nuci

Nucile le punem intr-un castron cu apa si le lasam sa se hidrateze cel putin 3 ore (ale mele au stat vreo 9 ore) . Daca sunteti acasa mai schimbati apa pe ele si astfle veti obtine un pate mai...

Citeste continuarea

Lapte de migdale

Postat de andaoana

Lapte de migdale

Migdalele le punem intr-un castron cu apa si le lasam la inmuiat peste noapte  sau macar cateva ore (minim 3) . Cand s-au umflat putin le scurgem si le spalam sub jet de apa rece. In...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.04.2013, 23:41
arata super
la 01.04.2013, 23:44
Interesanta ciorba!! Si aarata si bine :>D<
la 02.04.2013, 06:02
Dacă mă descrc bine cu mâncarea de post, şi zic asta pentru că îmi place mâncarea de post, cred că aş mânca cu plăcere şi o ciorbă de legume crude.
Super!
la 02.04.2013, 06:59
la 02.04.2013, 07:38
sanatate curata!!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking