Ciorba de legume cu fasole boabe

Postat de timea in Ciorbe
25 Mar 2013 | 5556 vizualizari
Ciorba de legume cu fasole boabe

O ciorba cu multe legume ideala pentru perioada postului.

Ingrediente

  • 2.5 l apa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • o felie telina radacina
  • 1/2 gulie
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei verde
  • 1 conserva mica fasole boabe
  • 100-150 ml suc de rosii
  • tarhon
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Intr-un vas de 2.5 l punem apa la fiert.

Curatam si spalam legumele. Ceapa si ardeiul il tocam marunt, patrunjelul si morcovii le taiem rondele iar telina si gulia le taiem cubulete mici. 

In momentul in care fierbe apa punem toate legumele in vas si lasam sa fiarba la foc potrivit. Adaugam pe parcurs sare.

Cand legumele sunt aproape fierte adaugam fasolea boabe scursa de apa si spalata.

Lasam sa fiarba aprox 5 minute apoi adaugam sucul de rosii, tarhonul tocat marunt si piper.

Lasam sa mai dea cateva clocote, apoi oprim focul si servim ciorba calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba dulce din carne de strut

Postat de panacris

Ciorba dulce din carne de strut

Bucățile de gât de struț (sunt în genul feliilor de rasol de vițel!) se pun la fiert în apă rece, la foc rapid cca. 10 minute, apoi se spumează și se adaugă legumele...

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de purcel

Postat de mihaelar63

Ciorba taraneasca de purcel

Radacinoasele, ceapa si ardeii se spala se curata si se taie marunt. Prajiti usor carnea in ulei si adaugati legumele maruntite. Sotati totul 5 minute si adaugati 2.5 l apa....

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.03.2013, 18:54
buun
la 25.03.2013, 19:05
buna tare chiar si rece
la 25.03.2013, 19:06
Buna
la 25.03.2013, 19:07
Gabytza , Dea
la 25.03.2013, 19:07
Laura eu nu am putut manca niciodata ciorba rece

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking