Ciorba de napi cu mazare

Postat de Valclaudia in Supe/Ciorbe
6 Mai 2016 | 4514 vizualizari
Ciorba de napi cu mazare

Va poftesc la o portie de ciorba de post, foarte satioasa si gustoasa

Ingrediente

  • 1 punga de amestec mazare verde+morcovi, 450gr.
  • 500 gr. napi
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 2,5l apa plata
  • cca 200ml bors

Mod de preparare

Curatam napii, ardeiul si ceapa, apoi spalam legumele bine sub jet de apa rece.

Ceapa se toaca si se pune la sotat in ulei la foc mic,impreuna cu ardeiul taiat bucatele, cca 2-3 minute.

Adaugam si napii taiati cubulete si mai calim cateva minute legumele la foc mic.

Adaugam 2,5l apa plata, sare si piper dupa gust si lasam sa dea apa in clocot apoi adaugam si legumele congelate (mazarea si cubuletele de morcovi) si ciorba la foc potrivit pana fierb legumele.

Adaugam borsul si verdeata tocata, mai dam cateva clocote, oprim focul si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de napi cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa de curcan cu fasole verde si smantana

Postat de mihaelar63

Supa de curcan cu fasole verde si smantana

Am curatat , spalat si rupt marunt fasolea verde [ imi place in bucati de 2-3 cm ] Se pune fasolea la fiert in foarte putina apa cu sare . Pieptul de curcan se taie cubulete ....

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu zucchini, smantana si tarhon

Postat de mihaelar63

Ciorba de perisoare cu zucchini, smantana si tarhon

 Legumele se curata si se spala . Caliti usor in ulei ceapa si morcovul , tocate marunt . Adugati 2 l apa si puneti la fiert cuburile de cartof si rosia taiata marunt ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.05.2016, 18:34
vin la o portie
la 06.05.2016, 18:34
la 06.05.2016, 20:05
la 06.05.2016, 20:09
la 06.05.2016, 20:24

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking