Ciorba de napi cu mazare

Postat de Valclaudia in Supe/Ciorbe
6 Mai 2016 | 4514 vizualizari
Ciorba de napi cu mazare

Va poftesc la o portie de ciorba de post, foarte satioasa si gustoasa

Ingrediente

  • 1 punga de amestec mazare verde+morcovi, 450gr.
  • 500 gr. napi
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 2,5l apa plata
  • cca 200ml bors

Mod de preparare

Curatam napii, ardeiul si ceapa, apoi spalam legumele bine sub jet de apa rece.

Ceapa se toaca si se pune la sotat in ulei la foc mic,impreuna cu ardeiul taiat bucatele, cca 2-3 minute.

Adaugam si napii taiati cubulete si mai calim cateva minute legumele la foc mic.

Adaugam 2,5l apa plata, sare si piper dupa gust si lasam sa dea apa in clocot apoi adaugam si legumele congelate (mazarea si cubuletele de morcovi) si ciorba la foc potrivit pana fierb legumele.

Adaugam borsul si verdeata tocata, mai dam cateva clocote, oprim focul si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de napi cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon - ciorba nr. 300

Postat de mihaelar63

Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon - ciorba nr. 300

Carnea afumata se spala si se portioneaza. Puneti carnea la fiert in ap . Nu este nevoie sa opariti carnea afumata si sa aruncati apa, daca afumarea a fost facuta recent....

Citeste continuarea

Supa de vacuta cu galuste de gris

Postat de mihaelar63

Supa de vacuta cu galuste de gris

 Am preparat supa clara de carne  fierband legumele cu carne in oala cu fierbere sub presiune . In oala sub presiune zeama imi iese mereu foarte clara  fara sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.05.2016, 18:34
vin la o portie
la 06.05.2016, 18:34
la 06.05.2016, 20:05
la 06.05.2016, 20:09
la 06.05.2016, 20:24

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking