Ingrediente
- Boabe de năut cca. 250 g,
- ceapă galbenă 1 bucată,
- morcov 1 bucată,
- păstârnac ½ bucată,
- pătrunjel rădăcină ½ bucată,
- țelină rădăcină 1 felie cca. 50 g,
- ardei gras verde ½ bucată,
- leuștean 2 fire,
- pătrunjel verde 2 fire,
- sare de roz 1 lingură,
- boia de ardei dulce 1 lingură,
- bulion cca. 300 ml,
- foaie de dafin 2 bucăți,
Mod de preparare
Boabele de năut se pun de seară la hidratat, în apă rece, cât să le acopere. A doua zi, se scurg de apă și se pun la fiert în vasul ceramic al aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, setat la HIGH pentru 3 ore.
După ce s-au fiert boabele se strecoară, se pun din nou în vasul ceramic împreună cu zarzavaturile și verdețurile curățate, tocate mărunt, se asezonează de mirodenii, se completează de apă și se lasă la preparat in aparatul Crock-Pot pe modulul HIGH, cca. 3 ore.
După cele trei ore, se adaugă bulionul și se mai lasă la gătit 30 de minute. Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|