Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris in Slow Cooker
20 Mar 2016 | 3615 vizualizari
Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot

Năutul a fost vedeta weekend-ului nostru ;) Am plecat de la o idee și am ajuns la alteleeee ;) Bune și savuroase ;) Sper să le probați ;) Garantez că sunt buneee și mai ales sățioaseee ;)

Ingrediente

  • Boabe de năut cca. 250 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcov 1 bucată,
  • păstârnac ½ bucată,
  • pătrunjel rădăcină ½ bucată,
  • țelină rădăcină 1 felie cca. 50 g,
  • ardei gras verde ½ bucată,
  • leuștean 2 fire,
  • pătrunjel verde 2 fire,
  • sare de roz 1 lingură,
  • boia de ardei dulce 1 lingură,
  • bulion cca. 300 ml,
  • foaie de dafin 2 bucăți,

Mod de preparare

Boabele de năut se pun de seară la hidratat, în apă rece, cât să le acopere. A doua zi, se scurg de apă și se pun la fiert în vasul ceramic al aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, setat la HIGH pentru 3 ore.

După ce s-au fiert boabele se strecoară, se pun din nou în vasul ceramic împreună cu zarzavaturile și verdețurile curățate, tocate mărunt, se asezonează de mirodenii, se completează de apă și se lasă la preparat in aparatul Crock-Pot pe modulul HIGH, cca. 3 ore.

După cele trei ore, se adaugă bulionul și se mai lasă la gătit 30 de minute. Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Retete similare

Aripioare de pui la Crock Pot Slow Cooker 3,5 L Red

Postat de mitinita

Aripioare de pui la Crock Pot Slow Cooker 3,5 L Red

Aripioarele de pui se curata, se spala si se sterg cu prosoape de bucatarie absorbante. Se amesteca impreuna cu ketchup-ul, uleiul, boiaua dulce, paprika afumata, usturoiul pudra, sarea si...

Citeste continuarea

Gulas de vita la slow cooker Crock-Pot

Postat de mirela0911

Gulas de vita la slow cooker Crock-Pot

Se spala carnea si se usuca cu servetele absorbante. Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins. Carnea se da prin faina, se scutura bine apoi se pune in tiaie. Se lasa sa se rumeneasca usor....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 20.03.2016, 22:00
Nu refuz legumele chiar daca si eu am o ciorba buna de legume
la 20.03.2016, 22:06
bunaaaaaaaaa
la 20.03.2016, 22:19
Imi place maxim
la 20.03.2016, 22:28
la 20.03.2016, 22:49
Foarte buna!!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking