Ciorba de os de porc cu legume

Postat de carla27carla in Ciorbe
30 Aug 2011 | 5558 vizualizari
Ciorba de os de porc cu legume

Ingrediente

  • 1 os de porc
  • 1 ceapa
  • 5 morcovi
  • 2 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras sau gogosar
  • 200 gr fasole verde(eu am avut fiarta cu o zi inainte)
  • 200 gr mazare
  • 3 cartofi
  • 1 rosie
  • bulion
  • vegeta,piper
  • frunze de patrunjel
  • frunze de telina
  • leustean
  • ulei

Mod de preparare

Osul se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Se ia spuma.

Ceapa se curata si se taie marunt.Morcovii se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mari,patrunjelul radacina se face la fel  si ardeiul se taie cubulete marunt.Intr-o tigaie se pune ulei,se adauga morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mari,patrunjelul ras si ardeiul taiat cubulete mici.

Cand osul e fiert se scoate din oala se curata  de carnita daca are,si se adauga in oala ceapa tocata,apoi zarzavatul calit.Se lasa sa fiarba.Se adauga mazarea proaspata si cartofii taiati cubulete.Apoi cand cartofii sunt aproape fierti se adauga fasolea verde si se mai lasa sa fiarba.Cand sunt fierte toate se adauga rosia taiata in cuburi si se lasa sa mai dea un clocot,se mai pune bulion dupa gust,vegeta si piper,si se adauga la sfarsit verdeata tocata marunt.

Se mai da un clocot si se stinge focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba taraneasca de porc

Postat de mirela0911

Ciorba taraneasca de porc

Se spala carnea, se opareste pentru cateva secunde in apa clocotita dupa care se scurge bine de apa si se taie in bucatele mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Se pune la calit...

Citeste continuarea

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

Postat de rocsi_1612

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

Spalati oasele de porc, coasta afumata si le taiati bucati. Le puneti in oala minune, le acoperiti cu apa.  Puneti capacul si le fierbeti 30 de minute, din momentul in care incepe sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.08.2011, 10:01
buna
la 30.08.2011, 11:12
Arata super!
la 30.08.2011, 12:45
la 30.08.2011, 14:31
nu am mancat de secole
la 30.08.2011, 16:04

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking