Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Ina in Multicooking
13 Apr 2019 | 6607 vizualizari
Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Dupa cum stiti, la concursul Reteta Anului 2018 am reusit sa castig aparatul  minune al momentului - CrockPot-ul Express . Da, acest aparat chiar face minuni pentru ca reduce cu mult timpul de pregatire a mancarurilor , nu face zgomot , pe toata perioada gatirii nu se elibereaza in bucatarie mirosuri si gateste cam orice: de la iaurt si deserturi pana la mancaruri de baza elaborate.  De la mine are nota 11 ( este nota mea, nu ? :)))))   )  :))

Ingrediente

  • 1 piept de pasare de curte
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 borcan cu zarzavat pentru ciorbe ( rosii in suc de rosii, cu ardei gras si telina )
  • taitei de casa
  • bors ( eu am folosit Magic de la Delik`at )
  • leustean verde

Mod de preparare

Am pus in vasul CrockPot-ului Express pieptul de gaina portionat si  cca doi litri de apa. 

Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis avand grija sa fie si supapa inchisa.

Am pornit aparatul pe programul Poultry ( 15 minute ), timp in care m-am ocupat de curatarea si portionarea legumelor. 

Cand programul s-a terminat am asteptat 5 minute si am deschis cu grija supapa pentru a elibera presiunea din interior. Cand tot aburul a fost eliberat am deschis capacul.

Am scos bucatile de carne si am indepartat oasele, portionand carnea in bucati mai mici.

Bucatile de carne fara os le-am reintrodus in zeama in care au fiert si am adaugat si legumele tocate impreuna cu continutul unui borcan cu zarzavat pentru ciorbe nu inainte de a portiona in bucati mai mici rosiile. 

Tot acum am completat cantitatea de apa ( inca 1-1,5 litri ) si am adaugat taiteii de casa

Am pus din nou capacul si am pornit aparatul pe program Supa. 

Dupa alte 20 minute, cand am deschis capacul ( tot cu grija, pentru a nu ma rani aburul fierbinte eliberat ) , toate ingredientele erau bine gatite iar gusturile se imbinau perfect. 

Am potrivit gustul de sare, am adaugat putin bors ( de data aceasta am folosit bors magic de la Delik`at ) si leustean verde, proaspat tocat . 

Atat de bine arata si mirosea incat de pofta n-am mai asteptat sa re raceasca suficient si m-am ars putin la limba :)) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Retete similare

Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612

Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pipotele le spalati bine, le puneti intr-o sita si le lasati sa se scurga bine. Ceapa verde spalata, o taiati rondele. Ardeii kapia ii curatati de cotor, seminte si ii taiati cuburi. Usturoiul...

Citeste continuarea

Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mai intai se prepara marinada. Carnea se transeaza in portii mici, se asaza intr-un vas. Se presara ulei, sare, patrunjel tocat marunt si zeama de la o lamaie. Se amesteca sa se imbrace...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2019, 21:05
Continuarea maine, ca nu ma lasa sa pun poze Am salvat asa ca sa nu pierd ce am scris
la 13.04.2019, 21:12
Sună foarte promițător...!
la 13.04.2019, 21:17
la 13.04.2019, 21:19
A dat Dumnezeu... Doar poza cu poza a mers
Cred ca m-a luat la ochi ca fac flood!
la 13.04.2019, 21:44

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking