Ingrediente
- 1 piept de pasare de curte
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 1 morcov
- 1 borcan cu zarzavat pentru ciorbe ( rosii in suc de rosii, cu ardei gras si telina )
- taitei de casa
- bors ( eu am folosit Magic de la Delik`at )
- leustean verde
Mod de preparare
Am pus in vasul CrockPot-ului Express pieptul de gaina portionat si cca doi litri de apa.
Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis avand grija sa fie si supapa inchisa.
Am pornit aparatul pe programul Poultry ( 15 minute ), timp in care m-am ocupat de curatarea si portionarea legumelor.
Cand programul s-a terminat am asteptat 5 minute si am deschis cu grija supapa pentru a elibera presiunea din interior. Cand tot aburul a fost eliberat am deschis capacul.
Am scos bucatile de carne si am indepartat oasele, portionand carnea in bucati mai mici.
Bucatile de carne fara os le-am reintrodus in zeama in care au fiert si am adaugat si legumele tocate impreuna cu continutul unui borcan cu zarzavat pentru ciorbe nu inainte de a portiona in bucati mai mici rosiile.
Tot acum am completat cantitatea de apa ( inca 1-1,5 litri ) si am adaugat taiteii de casa.
Am pus din nou capacul si am pornit aparatul pe program Supa.
Dupa alte 20 minute, cand am deschis capacul ( tot cu grija, pentru a nu ma rani aburul fierbinte eliberat ) , toate ingredientele erau bine gatite iar gusturile se imbinau perfect.
Am potrivit gustul de sare, am adaugat putin bors ( de data aceasta am folosit bors magic de la Delik`at ) si leustean verde, proaspat tocat .
Atat de bine arata si mirosea incat de pofta n-am mai asteptat sa re raceasca suficient si m-am ars putin la limba :))
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|