Ingrediente
- Pentru perisoare:
- 500 g carne tocata(jum vita/jum porc)
- 2 oua
- patrunjel(eu am avut la congelator)
- 1 ceapa
- 1 cartof
- sare
- piper
- Pentru ciorba:
- 300 g legume pentru ciorba
- 3-4 cartofi
- 2 oua
- bulion
- 1 lingura delikat de legume
- 1 lingura bors magic
- leustean
- sare
Mod de preparare
Legumele se pun la fiert impreuna cu cartofii taiati cubulete si delikat.
Carnea tocata se amesteca cu ouale, patrunjelul, cartoful dat prin razatoarea fina, ceapa taiata marunt.
Cand legumele sunt pe jumatate fierte se da focul incet si se pun perisoarele(se fac udand din cand in cand mana).
Cand perisoarele si zarzavatul sunt fierte se adauga bulionul, borsul magic si sare daca mai este nevoie.
La sfarsit dupa ce am oprit focul batem ouale, le turnam in ciorba, apoi punem leusteanul.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|