Ingrediente
- 2 cepe
- 1 morcov
- 2 ardei grasi
- 1 radacina pastarnac
- 1 radacina telina
- 1 conserva rosii
- 300 gr. carne tocata
- 3 lg. orez fiert
- ulei de floarea soarelui
- sare,piper
- cimbru,patrunjel
Mod de preparare
Spalati si curatati toate legumele.Ceapa si ardei ii pui intr-o cratita,dupa care pui telina,si pastarnacul tocate marunt.Separat pui o jumatate de ceapa tocata marunt,si rosiile din conserva,si lasi pe foc 3 minute.Apoi adaugi amestecul lichid peste legumele tocate.Le pui la fiert 30 de minute,de cand a inceput sa fiarba.
Separat,amesteci oul,orezul,carnea,sarea,si piperul,cel mai bine cu mana.Apoi formezi niste bilute,dupa cum doriti sa fie.In supa fiarta 30 de minute,adaugati bors,si sare dupa gust.Adaugati perisoarele,si le fierbeti 10-15 minute.
Toaca in timpul acesta o jumatate de ceapa,si patrunjel.Adaugati in ciorba ceapa tocata,patrunjelul si cimbrul.Amestecati si opriti focul.Se serveste calda!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|