Ciorba de porc acrita cu zeama de varza

Postat de ladydi in Ciorbe
27 Dec 2016 | 3940 vizualizari
Ciorba de porc acrita cu zeama de varza

Ingrediente

  • 1,5 kg oase de porc cu carne,
  • 3 morcovi,
  • 1 ceapa,
  • 1 fir de praz,
  • 300 g napi,
  • 5 cartofi,
  • 300 g varza murata,
  • 1 telina medie,
  • 1 pastarnac,
  • 1 dovlecel,
  • 2 ardei grasi,
  • 1,5 l zeama de varza,
  • leustean uscat,
  • frunze de telina.

Mod de preparare

Spalam oasele si le punem la fiert, spumunind de cate ori este cazul. Pregatim legumele: radem morcovii, pastarnacul si telina, tocam ceapa si prazul, taiem ardeiul cubulete (am avut congelat), cartofii, dovlecelul si napii le taiem cubulete mai mari, varza o tocam fideluta. Cand sunt fierte oasele le scoatem din zeama, le lasam sa se racoreasca, scoatem carnea de pe ele si o punem la loc in oala. Adaugam legumele si lasam sa fiarba. Cand sunt fierte legumele punem zeama de varza fiarta separat si lasam sa dea un clocot. “Aruncam” leusteanul uscat si frunzele de telina tocate si oprim focul. Servim cu ardei iute si paine de casa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc acrita cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta traditional romaneasca de ciorba din oase de porc acrita, cu zeama de varza

Postat de merisor67

Reteta traditional romaneasca de ciorba din oase de porc acrita, cu zeama de varza

Preparare Reteta traditional romaneasca de ciorba din oase de porc acrita, cu zeama de varza Oasele de porc, portionate in bucati mai mici, se pun la fiert in apa clocotita cu sare, pentru...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Postat de merisor67

Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Punem apa la fiert.  Nu vom adauga sare pentru ca avem zeama de varza sarata. Curatam spalam si tocam legumele cuburi si le adaugam in vasul de pe foc, in momentul in care apa atinge...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.12.2016, 23:01
Buna!
la 27.12.2016, 23:04
Abia astept sa fac si eu !
la 28.12.2016, 00:10
la 28.12.2016, 08:12
F Buna!
la 28.12.2016, 08:16
Ce bună e cu zeama de varza!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking