Ciorba de porc cu broccoli si conopida

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
11 Dec 2014 | 6325 vizualizari
Ciorba de porc cu broccoli si conopida

Dedic aceasta ciorbita Byei care este mare amatoare de conopida si broccoli :D

Ingrediente

  • 1 os de porc cu carne pe el
  • 2 morcovi
  • 1 gogosar
  • 4 catei usturoi
  • 1 capatana mica de broccoli
  • 1 capatana mica de conopida
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri otet mere
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Osul de porc se spala si se pune la fiert in  3-4  l apa sarata .

Morcovul se curata, se spala  si se taie rondele . Gogosarul se curata se spala si se taie cuburi . Usturoiul se curata si se toaca .

Se adauga  in oala ce fierbe morcovul , gogosarul si usturoiul .

Dupa 30 minute se incearaca daca carnea de pe os si morcovul  sunt aproape fierte .

Se spala conopida si broccoli, se desfac buchetele si se pun la fiert . Piparati.

Ciorba se serveste cu smantana , acrita cu putin otet de mere si patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu broccoli si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciorba de porc cu conopida si broccoli

Postat de mihaelar63

Ciorba de porc cu conopida si broccoli

 Se spala osul cu carne bine. Eu il tin si in apa rece o ora sau doua pentru ca sa se traga sangele din ele. Opariti timp de 5 minute in apa clocotita osul de porc si aruncati...

Citeste continuarea

Ciorba de conopida, broccoli si afumatura

Postat de RODIMUR

Ciorba de conopida, broccoli si afumatura

Se curăță rădăcinoasele, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă, când...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.12.2014, 06:30
asta imi place mulllt! ce culori!
la 11.12.2014, 07:22
foarte buna
la 11.12.2014, 08:40
la 11.12.2014, 16:38
Claudia Culorile sunt specialitatea mea
la 11.12.2014, 19:42

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking