Ingrediente
- 1 os de porc cu carne pe el
- 2 morcovi
- 1 gogosar
- 4 catei usturoi
- 1 capatana mica de broccoli
- 1 capatana mica de conopida
- 1 legatura mica de patrunjel
- 200 ml smantana
- 2 linguri otet mere
- sare
- piper
Mod de preparare
Osul de porc se spala si se pune la fiert in 3-4 l apa sarata .
Morcovul se curata, se spala si se taie rondele . Gogosarul se curata se spala si se taie cuburi . Usturoiul se curata si se toaca .
Se adauga in oala ce fierbe morcovul , gogosarul si usturoiul .
Dupa 30 minute se incearaca daca carnea de pe os si morcovul sunt aproape fierte .
Se spala conopida si broccoli, se desfac buchetele si se pun la fiert . Piparati.
Ciorba se serveste cu smantana , acrita cu putin otet de mere si patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu broccoli si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|