Ciorba de porc cu leustean, mazare si fasole verde

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
2 Mar 2020 | 4505 vizualizari
Ciorba de porc cu leustean, mazare si fasole verde

 Am avut o bucatica de carne de porc care nu era suficienta pentru prepararea unui fel principal. M-am gandit sa o fierb in supa . Pentru ciorba taraneasca erau de tocat prea multe legume . Cum trebuia sa pun rapid ceva pe masa am simplificat operatiunile si am obtinut ce se vede .

Ingrediente

  • 400 gr carne de porc macra -de casa
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 pahar de mazare verde -congelata
  • 1 pahar de fasole verde -congelata
  • 1/2 pahar bulion rosii -de casa
  • 1/2 lingurita boia
  • 1 lingura leustean tocat -conservat in sare .
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

  1. Carnea de porc se taie in 6 bucati mai mari si se pune la fiert in apa cu sare .
  2. Pentru rapiditatea fierberii folositi apa clocotita obtinuta cu ajutorul fierbatorului.
  3. Curatat si spalati ceapa , cartofii si morcovul.
  4. Morcovul l-am spiralat cu ajutorul aparatului de spiralizat legume .
  5. Cartoful se taie cuburi , ceapa se toaca marunt .
  6. Adaugati legumele pregatite si leusteanul  tocat la oala ce fierbe .
  7. Cand carnea incepe sa fie patrunsa se pun legumele verzi care au fost decongelate la temperatura camerei .
  8.  Mai  lasati sa fiarba un clocot .Adugati bulionul ,boiaua  si opriti fierberea .
  9. Dregeti ciorba cu sare , piper si o serviti garnisita cu patrunjel verde tocat
  10. In fiecare farfurie se pune cate o bucata de carne ..

                        Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu leustean, mazare si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de oase cu zeama de varza

Postat de MotanLaOale

Ciorba de oase cu zeama de varza

Oasele cu carne (oase de la cotlete) si cele afumate de la scarita se spala. Legumele se curata, se spala si se taie dupa dorinta. Intr-o oala, se pune uleiul, legumele, ardeiul si se calesc...

Citeste continuarea

Ciorba de coaste de porc

Postat de MotanLaOale

Ciorba de coaste de porc

Coastele se spala. Ceapa se curata si se toaca. Zarzavatul se curata si se toaca. Ardeii se se curata si se taie patratele. Cartofii se cutata si se taie cuburi. Rosiile se spala si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.03.2020, 11:52
la 02.03.2020, 12:32
la 02.03.2020, 13:54
Bună...!
la 02.03.2020, 14:23
la 02.03.2020, 15:05
Ciorba buna, ca de obicei!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking